geiša transformācijã - [Jaunākais|Draugi|Par sevi|Laikā un telpā]
planeeta

Links: Piebildes un iebildes | Cibas lenta | Piegružot infotelpu | gadījuma sakari | Varbūt mazu aptauju? | ...

[Oct. 23rd, 2013|12:17 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
LinkKo teiksi? ;)

Comments:
[User Picture]
From:[info]karmena
Date:October 23rd, 2013 - 12:35 am
(Link)
Nū, nav tik traki ar Briseli:)) brīvus vakarus var pavadīt gastronomiskās izpriecās kādā no daudzajiem ļoti labajiem restorāniem vai krodziņiem. Muzejos ir foršas un aktuālas izstādes, ļotibieži notiek visādi lieliski koncerti, gan klasiskie, gan popa. Un Briselē ir labākais alus un šokolādeEiropā, kas nav mazsvarīgi :)
[User Picture]
From:[info]planeeta
Date:October 23rd, 2013 - 12:40 am
(Link)
saproti, viss it ir forši pasākumu ziņā - katrs mazais notikums, cilvēki, virtuve, arhitektūra, bet tik un tā kaut kā nomācoši tas viss sanāk.
Laika apstākļi, saules trūkums, aura? Nezinu...

paldies par koncertu ideju - tas tiešām varētu atveldzēt

[User Picture]
From:[info]dumshputns
Date:October 23rd, 2013 - 03:04 pm
(Link)
Jā, es arī tā pamanīju - iespējams, tā ir haotiskā ceļu sistēma, varbūt arī, ka divvalodīgās ceļa norādes sīkiem knapiem nesalasāmiem burtiem. Pat kartes viņiem ir klusas frustrācijas perēkļi.
Iespējams, ka tās ir tumšās kvēpainās mājas. Bet varbūt arī, ka neizteiksmīgais genofonds.

Viss viņiem ir tik mazs un buržuāzisks, un birokrātisks. Un tad pa vidu ir sabliezti gigantiski arhitektūras monstri, it kā kaut ko pierādot.

Bet vislabāk man Briseles sajūtu kopsavilka vecas, antīkā garā veidotas statujas parkā, izliktas apļa formā apkārt centrālajam strūklakas laukumam, ar skatu uz centru. Un viņām tieši deguna priekšā nesen izstādīti koki, ar plakani nosietiem zariem, veidojot lapotnes sētu. No strūklakas varēja redzēt tieši statuju kājas no ceļiem uz leju.
[User Picture]
From:[info]kautskis
Date:October 23rd, 2013 - 02:09 pm
(Link)
Labākā šokolāde Eiropā ir Šveicē, turklāt tur taisa lielisku vīnu. Brisele Šmisele. Turklāt belžu alus ir lopiski stiprs, it nemaz nav piemērots ekstendētam vakaram.
From:[info]petro
Date:October 28th, 2013 - 08:08 am
(Link)
Šokolāde viennozīmīgi ir sviestainākā un treknākā, bet to ka tas automātiski nozīmē arī "labākā", iespējams domā belģi, francūži, vēl kāds kurš ir iekritis uz PR kampaņu, bet ne es.

hackers counter system
TunT counter v=0.09