Domuzīme ([info]pink_dust) rakstīja,
@ 2006-08-29 16:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nu tā kaut kā
Ja no tik ierastajām (vasarīgajām) brīvdienām laukos, tu atgriezies un mēģini sākt strādāt 2dienā, pēc pulksten 14, tad nekas labs no tā nesanāk, skaidrs kā diena. Braucu pa pilsētu, skaļi klausījos mūziku, pa vidam smērēju neatmazgājami netīros ienadžus un saskrāpētās rokas ar krēmu, kā rezultātā uz stūrēšanu koncntrēties arī nav reāli. Un štukoju, ibio, nu kas man ir svarīgi? Nesasist mašīnu? Paspēt kaut kur?
Ai, vakar, piemēram, beidzot nolasīju kazenes, labi, ka pagājušonedēļ lija, daudz lielākai daļai ražas bija iespēja nogatavoties, nevis sakalst un nobirt tāpat. Un tad es tā lasīju (ilgi tas bija un sāpīgi arī) un beidzot noformulēju - ja man jāizvēlas - būt izcilai jaunajai žurnālistei vai izcilai draudzenei, mājsaimniecei, meitai un mazmeitai, tad es ņemo to otro. Jo manā variantā nošaut abas bundžas nav iespējams, nu, nesanāk, lai kā gribētos. Un negribas nemaz, patiesībā.
Tā nu es te sēžu un h*&^% zaņimajus, patiesībā ražoju brāķi (brīnos, kāpēc to pamanu tikai es pati?) un domāju, kā lai ātrāk noformē visu un tiek pie savām svarīgajām lietām un uz svarīgajām vietām.
Divas vīkenda naktis beidzot pārlaidām teltī, pirmo reizi šovasar. Vienu pie Apaļā ezera, otru - Ogrītes krastā. Saldi tas bija - pirmajā naktī visādi ūdensputni ņēmās pa krastu un klaigāja, otrajā līdz ar gaismu lietus sāka čabināt pa jumtu... Tieši, kā vajadzēja. Wake up with the rain falling on a tin roof.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]minchux
2006-08-29 17:46 (saite)
sweet, man arii ir prioritaashu sastaadiishana aktuaala, citaadi "nodarbiibaas, kuras apmekleeju no 9-19 un par kuraam maksaa" saskatu visvisaadas nejeedZiibas, visu, kas mani ne paaraak apmierina utt., kaut iespeeja izsisties ir gan.. nu taa, tieshi Santaa tikko lasiiju par nemiilamo darbu.. un taa vislaik gribas atrast to - hobijs=darbs..aww..
taadeelj tieshi taa - izlkasiiju rakstu, pirmaa doma, ko nodomaaju, cik labi, ka man ir mans Viirietis un briivdienas var izbaudiit, lai ko arii mes dariit, jo jebkursh mirklis, kas nav darbs, ir sveetki.. nu taa kaut kaa

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]pink_dust
2006-08-29 17:51 (saite)
Es laikam ne tā kaut ko esmu noformulējusi. Man mans darbs patīk, pat ļoti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]minchux
2006-08-29 18:47 (saite)
nu doma bija nevis uzsvert to, ka nepatik darbs, bet ka prioritATES man kartojas pec ta, kas ir svariigaaks..= vairaak tiikamaaks dveeselei :))k-ka ta

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ns
2006-08-30 08:47 (saite)
ui ui kā es tā gribu. nu tos putnus un to lietu un to telti un ezeru un to visu. ui ui. laimīgā :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?