Domuzīme ([info]pink_dust) rakstīja,
@ 2004-12-30 13:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Canon wanted
Ir ļoti nepieciešami padomi par iepirkšanos Internetā, runa ir par fotoaparāta iegādi. Kā lai zina, kurā veikalā ir iespējams droši dabūt vajadzīgo, bez iespējas tikt apčakarētam, par labu cenu, u.t.t.? Vai ir svarīgi lasīt seller-revjūvus? Vai ir jēga vērtēt cenu salīdzinājumus, piem., nextag.com? No kā ir jāuzmanās? Visas tās bodītes taču nevar būt drošas... Kā nopirkt izdevīgāk? Kā notiek norēķināšanās? Nu, neesiet slinki, padrukājiet komentos, padalieties.

/btw - LV neta veikali mani neinteresē


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pink_dust
2004-12-30 15:39 (saite)
Canon 20D. Ir runa par to, ka no turienes varētu atvest cilvēks, kas brauc šurp.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]moon
2004-12-30 15:46 (saite)
nu bet tad kur probleema? lai tas cilveeks aizchaapo uz ChinaTown un tur ir miljons veikalinju, kuros visaadu aparatuuru var nopirkt daudz leetaak kaa veikalos. uz vietas paarbauda vai jauns un straadaa un peerk tik nost:)
cita lieta, ja nav china town, bet nu tad veel paliek iespeeja aizbraukt uz kaadu lielo elektronikas veikalu un nopirkt taadaa. katraa zinjaa tas ir droshaak kaa pirkt netaa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pink_dust
2004-12-30 16:51 (saite)
Diez vai viņš būs ar mieru pa veiklaiem staigāt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]red
2004-12-30 19:22 (saite)
taa ir jaa. man arii teica, ka lokaalajos veichos nereti var daudz ko leetaak dabuut, bet tad ir normaali jaaiespringst pirmkaart un otrkaart arii kaut kas no taas tehnikas jaasaprot. starp citu full respect par canon 20D ;) es gan nobijos no cenas, jo neesmu veel nekaads prorider ;P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?