Domuzīme ([info]pink_dust) rakstīja,
@ 2004-12-30 13:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Canon wanted
Ir ļoti nepieciešami padomi par iepirkšanos Internetā, runa ir par fotoaparāta iegādi. Kā lai zina, kurā veikalā ir iespējams droši dabūt vajadzīgo, bez iespējas tikt apčakarētam, par labu cenu, u.t.t.? Vai ir svarīgi lasīt seller-revjūvus? Vai ir jēga vērtēt cenu salīdzinājumus, piem., nextag.com? No kā ir jāuzmanās? Visas tās bodītes taču nevar būt drošas... Kā nopirkt izdevīgāk? Kā notiek norēķināšanās? Nu, neesiet slinki, padrukājiet komentos, padalieties.

/btw - LV neta veikali mani neinteresē


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]red
2004-12-30 15:00 (saite)
nu mans aparaatuss naak no http://www.amphotoworld.com. cik zinu tad ir deliverots jau sanhosee. veicis laikam nav baigi izcilais, bet vispaar ir gruuti kaadu quality atrast. Ne vienmeer primaarais ir cena, jo pie taam cenaam ko tiiklaa uzraada var buut visaadi sales tax veel klaat. otrkaart piemeeram shajaa veicii pie fokja (nenjeemu kitu), nenaaca klaat pat bachas un chargeris, ko naacaas pielikt. rezultaataa cenniks savilka tikpat cik citur kitu njemot. par delivery uz lv neko nezinu, man vediis lv_dzheki, kas ir us shobriid. man domaat galvenais ir sakontachiit kaartiigi ar tiem veikaliem un visu izrunaat, lai ir skaidrs cik un kas ir iekljauts komplektaacijaa un cik tieshi tas maksaas. citaadi var arii ieberzties. es ceru, ka ieberzies nebuushu ;) (panjeemu Nikon D70+ nikkor kit lens + 70-300mm nikkor lens + nikon sb-600 flash)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]pink_dust
2004-12-30 15:32 (saite)
Objektīvs ar mazāko platleņķi 70? Hmm... Mums laikam būs Canon 20D, lielais digitālo pretinieks "salūzis" :) Bet arī ir tāds pats plāns, ka atvedīs cilvēks, kurš brauks no turienes uz šejieni.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]moon
2004-12-30 15:36 (saite)
nu nikkor kit lens noteikti ir apmeeram 28-70 or smthng:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pink_dust
2004-12-30 15:40 (saite)
e?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]moon
2004-12-30 15:49 (saite)
nu kas tev nebija skaidrs?
[info]rem tak rakstiija, ka panjeema nikkor kit lens, un otrs ir garais zooms.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pink_dust
2004-12-30 16:50 (saite)
Nu jā, es bik' pārpratu, likās, ka viņam tas vienīgais objektīvs ir 70/300 :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]red
2004-12-30 19:19 (saite)
tieshi taa. tas ir standartiigais objektiivs, ko nikons dod liidzi shim fokjim... ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]moon
2004-12-30 15:34 (saite)
nuu, pirmaam kaartaam vajag zinaat ko gribi un cik tas maksaa, un vai gadienaa nav izdeviigaak pirkt tepat latvijaa(arii taa var gadiities)
personiigaas pieredzes nav, bet taa kaa pac domaaju par iespeeju sho to iegaadaaties aarzemees, tad ievaacu visaadu info.
ir variants nosoliit ebay'aa. tur paardod diezgan daudzi powerselleri, kas buutiibaa ir lielas firmas un ja nu vinjiem pashiem nav sava iveikala, tad tirgo caur izsoli. tur arii parasti ir diezgan specifiski aprakstiiti visi maksaashanas un piegaades nosaciijumi.
pirms peerc, noteikti sakontaktee ar paardeveeju par shippingu, ne visi suuta uz lv. maksaashana notiekas vai nu ar krediitkarti vai naudas paarvedumu. uz lv shiposhana no usa maksaa apmeeram 80$(nu ja runa ir par fotoaparaatu). tad tev veel jaapiereekjina klaat pvn(prece+shipings), naudas paarveduma maksa(10-15Ls), apdroshinaashana. nu jaa, un veel paintereseejies par garantiju, jo daudziem nav worldwide, bet tikai lokaalaa.
Veel ir fishka, ka pirkt eiropaa. taadaa gadiijumaa nebuutu jaamaksaa pvn's.
nu kkaa taa:)
btw, ko domaa iegaadaaties?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]pink_dust
2004-12-30 15:39 (saite)
Canon 20D. Ir runa par to, ka no turienes varētu atvest cilvēks, kas brauc šurp.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]moon
2004-12-30 15:46 (saite)
nu bet tad kur probleema? lai tas cilveeks aizchaapo uz ChinaTown un tur ir miljons veikalinju, kuros visaadu aparatuuru var nopirkt daudz leetaak kaa veikalos. uz vietas paarbauda vai jauns un straadaa un peerk tik nost:)
cita lieta, ja nav china town, bet nu tad veel paliek iespeeja aizbraukt uz kaadu lielo elektronikas veikalu un nopirkt taadaa. katraa zinjaa tas ir droshaak kaa pirkt netaa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pink_dust
2004-12-30 16:51 (saite)
Diez vai viņš būs ar mieru pa veiklaiem staigāt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]red
2004-12-30 19:22 (saite)
taa ir jaa. man arii teica, ka lokaalajos veichos nereti var daudz ko leetaak dabuut, bet tad ir normaali jaaiespringst pirmkaart un otrkaart arii kaut kas no taas tehnikas jaasaprot. starp citu full respect par canon 20D ;) es gan nobijos no cenas, jo neesmu veel nekaads prorider ;P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?