Piecis ([info]piecis) rakstīja,
@ 2019-10-10 13:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Viktoronkuļa noderīgie padomi
Viktoronkuls ir pārvācies dzīvot galvenokārt uz savu istabu. Pirmkārt, ziema, otrkārt, sastiepa kāju. Es kā labs kaimiņš regulāri apprasos kā šim ar veselību, bet kādu laiku noderīgie padomi izpalika, jo Viktors neredzēja ar ko es nodarbojos. Tagad Viktoronkuls ir atsācis pārvietoties un ir daži jauni padomi.

Tātad mūrēju sienu. Lai baisi netērētu mālu javu, no maisītāja ņemu to ārā mazām, apmēram 5 kg porcijām un iepildu to skaistā sarkanā bļodā. Jāpiebilst, ka ērti mazajā maisītājā varu uztaisīt maksimāli 15 kg javas. Viktoronkuls izpētījis manu aprīkojumu, novērtē situāciju un saka: "Es skatos tu te labi, saproties, esi visu iekārtojis, lai darbotos. Bet, saproties, aizej līdz šķūnītim, man tur, saproties, ir vairākas metāla vannītes, ņem tās būs kur javu sakrāmēt!".

Nu, kāpēc neizmantot racionalizācijas priekšlikumu. Atrodu tās. Vannītes ārā ir nostāvējušas gadus 20. Vismaz. Ar mutēm uz augšu. Ņemu pirmo - izrūsējusi pilnībā. Ņemu otru. Līdzīgs liktenis. Ņemu trešo, kas stāv nedaudz nomaļus. Tai galā piesieta mašīnas drošības josta. Ideju īsti nesaprotu, bet nu dodos ar visu uzparikti pie Viktora.

Viktoronkuls: "Ā, šito neņem, šito, saproties, es uztaisīju, lai mana cienītā varētu sakrāmēt lapas un aizvilkt uz kompostu!"

Lieki piebilst, ka pieejama ir gan ķerra. Tāpat lieki piebilst, ka līdz komposta čupai ir savi metri 100.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]daria
2019-10-10 18:58 (saite)
katram taadu Viktoronkuli vajadzeetu

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?