Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2007-08-26 10:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Latvijas slavenību tērpu TOPS
Vakara Ziņas. Kaut kur pa vidu. Subj.
Interesanti, kas tās par slavenībām:
- Maija Silova,
- Liene Jakovļeva,
- Artis Dzērve,
- Ksenija Zagorovska,
ja es par viņiem gandrīz neko nezinu, kaut arī avīzes un žurnālus lasu, un interneta ziņas arī? Vienīgā persona, kuru no "slavenību" topa uzreiz pazinu, bija Ingrīda Ūdre (tāpēc jau viņu nepieminēju īsajā sarakstiņā), bet vai viņa uzskatāma par īstu slavenību?
Kas vispār ir slavenība? Izskatās, ka latviešiem kritēriji pavisam devalvējušies, tjipa - народ пошёл мелкий, но пузатый, un slavenību trūkuma apstākļos pat Kivičs ir slavenība. Tas pats Kivičs, kurš sevi par mūziķi dēvē, bet kad padomāju, nevienu viņa dziesmu nevaru atmiņā atsaukt.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]blondulla
2007-08-26 22:05 (saite)
ja atmiņa mani neviļ, tad Liene Jakovļeva ir muzikoloģe, kas darbojas tv un ir Ģirta Jakovļeva meita (no 1.laulibas), tā kā principā tomēr greznojas ar tēva spalvām ;)
par pārējiem - ne jausmas, ne drausmas. nu bet man piedodams - ilgi nebiju valstī. bet tev kā erudītam cilvēkam gan tā kā vajadzētu sekot, kas nonāk latvijas TUPu sarakstos :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]petrovichs
2007-08-27 08:07 (saite)
Pilnīgi iespējams, ka viņa ir Ģirta Jakovļeva meita, bet par viņas pašas izciliem panākumiem neesmu dzirdējis. Nu, Parisa Hiltone tomēr savu tēlu vairāk pati veido, kaut arī slavenais uzvārds viņai nenoliedzami ir palīdzējis to uzsākt ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pepija
2007-08-27 09:20 (saite)
Lienei nav ne vainas un viņa arī negreznojas ar senču spalvām :) šoreiz droši vien fotgrāfs pa čomam nobildējis - padomā pats - cik var fotografēt to pašu Ūdri, piemēram, - tad nu uzbildē pārmaiņai kādu citu dāmu, kuras vārds, arī ir viņam vai žurnāla redaktorei vai korektorei zināms - tā, manuprāt, ir daudz labāk, nekā tikt nosauktai par "personas n draudzeni vai pavadoni" vai sabiedrības dāmu, kas pēdējā laikā esot moderni :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]petrovichs
2007-08-27 09:58 (saite)
Man nav nekas personīgs pret viņu, neapstrīdu ka viņa ir jauks cilvēks, tikai nosaukt viņu par slavenību laikam tomēr būs drusku pārspīlējums :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]blondulla
2007-08-27 12:01 (saite)
nu man jau arii nekas pret vinju nav - tie zhurnaalisti tak raksta un fotograafee, ko vinji grib. un galvenais jau, ka vinjai bija smuks teerps, jau jau topaa iekljuva :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

Perisa
[info]blondulla
2007-08-27 12:03 (saite)
veido ta veido, bet kaads ir tas teels, tas cits jautaajums ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: Perisa
[info]petrovichs
2007-08-27 15:20 (saite)
Tēls tiek veidots ar domu par ienesīgumu ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?