Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2014-06-07 08:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Sapniskautkāds
Atkal bija sapniskautkāds :))
Sapņoju, ka kopā ar paziņām (darba kolēģiem?) esmu uzaicināts Anglijā uz tikšanos ar karalieni. Nu OK, viesnīcā gatavojamies, ģērbjamies uzvalkos, bet nezkāpēc es ņemu līdzi arī mugursomu, kurā lielu viskija pudeli lieku iekšā, tipa nevar ar tukšām rokām doties ;-)
Pils bija ļoti skaista, patiešām skaista un greznība šķita gaumīga un iederīga, un arī karalieni tuvumā redzēju. Un padomāju, ka viņa ir maza, trakoti jauka večiņa, kas uz vecumdienām augumā sarukusi vēl mazāka par manu mammu, kura arī uz vecumu ir kļuvusi īsāka.
Vēl sapnī bija neparasta epizode, kurā no galda nokrita kristāla glāze un trāpīja pa galda kājas kristāla dekoru un izšķīla dzirksteles. Savā prātā vēl padomāju, ka neko tādu nekad nebiju spējis pat iedomāties.
Vēl tai pilī bija milzīga un brīnišķīga bibliotēka.
Tāds lūk sapnis bija :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]fadu
2014-06-07 11:49 (saite)
Forši ;o) Es par ko tādu pat neesmu sapņojusi ;o))

(Atbildēt uz šo)


[info]gnidrologs
2014-06-07 17:49 (saite)
Sapņi ir teju kaut kas demonisks. Vai dievišķs. Man regulāri rādās vizionāri sapņi, kuri ir ne vien zašibisj no estētiskā un emocionālā viedokļa, bet pat satur kādu morāli, kā Ēzopa fabula. Bieži vien pamožos no tiem ar tādu nelielu apskaidribas sajūtu. Aš Dievs caur mani nočanelējis universālo vizdomu tikai es nespēju to līdz galam atcerēties, jo esmu nabaga mirstīgais tārps.
Pārsvarā tas traucē gulēt un nākamajā dienā esmu cauru dienu noguris. :(

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?