Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2011-06-08 12:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tviterī izlasīts :)
Kā jums šķiet, ja oligarhi nebūtu nozaguši Latvijai naudu, mēs viņu būtu mācējuši izlietot un nesapirktos sev kleitas un saldējumu?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]unpy
2011-06-08 13:12 (saite)
Hmmm. Kaut kā pēdējā laikā radies iespaids, ka pārliecinoši lielāko naudas daļu tā saucamie oligarhi ir ieguldījuši, lai varētu nosacīti nozagt vēl vairāk naudas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]petrovichs
2011-06-08 13:14 (saite)
Tieši nozagt vēl vairāk? Interesanti, ar nozagtu naudu, kas ieguldīta jau legālā biznesā, nopelnīta nauda arī skaitās zagta?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]unpy
2011-06-08 13:23 (saite)
Ja, kā šķiet, legālais bizness ir pilnīgi nekonkurētspējīgs privātajā sektorā, bet ļoti konkurētspējīgs publiskajā, ja tiek uzmesti citi akcionāri, lai dabūtu to daļas savā īpašumā, ja izdevīgi privatizētie uzņēmumi vienkārši tiek pārdoti par ēku un zemes cenu, ja tiek nopirkts uzņēmums par aizņēmumu, kurš tiek segts ar šī paša uzņēmuma aktīvu daļu un pēc tam arī visi pārējie aktīvi tiek izvilkti ar starpniekkompāniju palīdzību, bet pamatlīdzekļi nodrillēti līdz pēdējam iespējami lielākas īstermiņa peļņas dēļ utt. Hmmm. Nezinu, vai tā ir gluži zagšana, bet par diktu saimniekošanu tādā Saimnieka izpratnē to arī ļoti grūti nosaukt:))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]divi_g
2011-06-08 13:14 (saite)
Vo, vo.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?