Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2011-06-02 18:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Aktuālais politiskais moments
Bet ja tā padomā, tad neviens Vienotībai nav vairāk posta nodarījies par pašu Vienotību. Nu, ĢVK kā ārlietu ministrs, kurš jau Rīgas Domē izcēlās ar ārkārtīgi pārdomātu un konstruktīvu rīcību, skaļi atsakoties no deputāta algas bet pa kluso saņemot Eiropas pabalstu, tad mūžam nosauļotais pleijbojs Kampars, kurš nezin kādēļ ieņēma Ekonomikas ministra amatu un visnotaļ tizli skaidroja sava uzņēmuma naudas lietas, mistisko "investoru" un neizskaidrojamo personīgo bilanci, kur pie nestrādājošas sievas un diezgan lieliem izdevumiem viņam vēl palika pietiekami naudas pāri. Arī Mūrniece, kura "demisionēja" bet vēl dažus mēnešus turpināja strādāt un pats Dombrovskis, kuram banka izrādīja neparastu labvēlību kredīta atmaksas ziņā, nevairoja Vienotības pozitīvo tēlu. Pozitīvo tēlu nevairoja arī tie viņu iekšējie strīdi, par kuriem bija zināms plašākai sabiedrībai un kuru dēļ bija skaidrs, ka Vienotība ir tikai deklaratīvs nosaukums.
Kopumā viņi nu nekā nekvalificējās uz gaišajiem tēliem, uz revolucionāriem un cīnītājiem pret oligarhu varu savā praktiskajā darbībā un, manuprāt, Saeimas atlaišana un jaunu vēlēšanu izsludināšana tikai pārtrauc viņu agoniju.
Nē, nē, tie viņu pretējie nav ne par santīmu, ne par kapeiku labāki. Lielākā atšķirība ir tā, ka pretējiem ir labāk zināmi sponsori.
Tādēļ rezultāts ir tāds kāds tas ir.
Kaut kas šai valstī ir sapuvis. Pamatīgi sapuvis.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]shanietis
2011-06-02 22:42 (saite)
Nē, nē, tie viņu pretējie nav ne par santīmu, ne par kapeiku labāki. Lielākā atšķirība ir tā, ka pretējiem ir labāk zināmi sponsori.

btw, neredzēju, bet ja tas ir tiesa, tad tas liek domāt, ka mums ar to nomenklatūras atkritumu būs problēmas:
"TV3 ziņu operators piefiksējis jaunievēlētā Valsts prezidenta Andra Bērziņa sarunu, kas met ēnu uz ievēlēšanas procesu un ļauj domāt par kādu vienošanos prezidenta vēlēšanās.

Minētajā sarunā A. Bērziņš savam partijas biedram Aivaram Dronkam (ZZS) jautā, «kā tur Saskaņas puikas», un saņem atbildi, ka «normāli». Jaunais Prezidents arī apjautājies par Saeimas deputātu Dzintaru Rasnaču, kurš iepriekš žurnālistiem apgalvoja, ka balsos par Valdi Zatleru, vēsta portāls TvNet."

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?