Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2011-03-04 15:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Visi dara tā!
Latvijā histēriski un kampaņveidīgi iestājas kebabu laikmets

Kārtējais apstiprinājums tam, ka jaunu biznesa ideju te ir maz. Latvietis paskatās, ko dara kaimiņš un dara pakaļ.
Varbūt bērnībā pārāk daudz ir spēlēts "Ādamam bij' septiņi dēli"? :)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]petrovichs
2011-03-05 09:57 (saite)
Nu, suši ēstuvēs pārsvarā kazahi strādājot un ne1 japānis tur parasti nav pat tuvumā redzēts :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]helvetica
2011-03-06 10:58 (saite)
par kazahiem varētu arī nepiekrist, soho uz Antōnijas ielas šķībacainie (atļaujos lietot šo vārdu, jo nezinu, kura tieši šķirne no visas tās plašās āzijas) tupus virtuvē spēlē kauliņus, kad nav pasūtījumi pildāmi. un ķīniešu ēstuvē uz tallinas ielas vispār visa famīlija aiz letes stāv, īsteni ķīnieši, ne vŗda nevar saprast, ko latviski runā. Uzbeku bode "Varzob" vecrīgā (diemžēl jau ciet) fantastiska, vecs, ūsains uzbeks, kas nedaudz krieviski bumbum, latviski vispāŗ neko, bet draudzīgs un foršs un nokalpina savu sievu virtuvē, tērptu orientālās parpalās, kamēr pats pa zāli šefo. nu, man šķiet, ka visādas ekszōtiskās ēstuves varētu but trešdala uz trešdaļu:
1) universālās ķēdes (a ļa RedFred/Kabuki/sushi planet, KebabFIX u.tml.)
2) vietējo bāleliņu uzņēmība aprādīt savas ekzōtiskās tieksmes (visādi indiešu, veģetārie rest. u.tml.)
3) uzņēmējdarbība tiešām citu etnisko minoritāšu izpildījumā

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?