Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2011-02-28 08:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Risinājumi ir, tikai...
Pensiju jautājumu patiesībā ir iespējams atrisināt pavisam vienkārši. Cilvēkiem pensiju jāmaksā no viņu bērnu nomaksātajiem nodokļiem. Ja bērnu nav vai arī tie nemaksā nodokļus, tad sooore, pensija nepienākas, varbūt tikai sociālais pabalsts vecumdienās. Bet ja bērni paši uztur savus vecākus, tad viss ir OK.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

Re: es ciniķe
[info]petrovichs
2011-02-28 09:51 (saite)
Ja cilvēkiem nevar būt bērni medicīnisku problēmu dēļ, lai ņem no bērnu nama vai slēdz līgumu ar kādu trūcīgāku daudzbērnu ģimeni, ka palīdzēs viņiem materiāli un vēl citādi bērnus uzturētu un audzināt, apmaiņā pret bērnu pabalstu vecumdienās.
Lielā mērā šāds variants ir risinājums arī pedagoģiskām problēmām, jo parādās vecāku liela ieinteresētība ne tikai bērnu līdz pilngadībai aizdabūt, bet arī lai bērns būtu klausīgs, spējīgs un nepamestu savus vecākus pie izdevības.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: es ciniķe
[info]tipa75
2011-02-28 14:16 (saite)
ceru, ka tas tev tikai tāds ļaunais joks. jo nopietni tas ož pēc fašisma. tātad visi, kas piedzimuši vai dzīves laikā ieguvuši kādu vainu, kuras dēļ nevar strādāt un/vai dzemdēt bērnus labāk lai mirst ost tūliņ pat u netērē gaisu veselajiem, vairoties spējīgajiem...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: es ciniķe
[info]petrovichs
2011-02-28 14:28 (saite)
Šis ir pamatīgs un provokatīvs pārspīlējums. Protams, ir situācijas, kuras šeit nav apskatītas. Protams, ir cilvēki, kuri nespēj par sevi parūpēties, ir cilvēki, kuru priekšā valstij ir pienākumi u.t.t.
Es šeit apskatu vidusmēra cilvēku, kurš var rīkoties atkarībā no ārējiem apstākļiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?