Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2011-02-09 08:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vienas vienīgas receptes valsts izvešanai no krīzes nav. Bet domāju, ka nekas pa lielam nemainīsies, kamēr neviens nepieķersies klāt ierēdniecībai. Nēnu, varbūt ierēdniecība kā tāda ir vajadzīga, bet vai tik plaši kā tagad? Un vai vienmēr ir pareizi, ka ierēdni no darba atbrīvot nevar, viņu var tikai pārcelt citā vietā? Cik dzirdēts, iespēju atbrīvoties no pilnīgi nespējīgiem cilvēkiem, kuri kādreiz esot ieguvuši ierēdņa statusu, neesot daudz. Un viņi to labi zina. Un īpaši jau mazāk derīgie un mazspējīgākie tik "pumpē" savas tiesības, kuras ir spēkā saskaņā ar speciālo Civildienesta likumu "Par ierēdniecību", kurš stādā pavisam citādāk nekā uz parastu mirstīgo darbinieku attiecošais Darba likums.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]petrovichs
2011-02-09 09:20 (saite)
Tak tie stulbeņi bieži vien nav ar mieru tikai saņemt nenopelnītu algu. Viņi grib arī augstus (un attiecīgi atbildīgus) amatus! :/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]unpy
2011-02-09 09:44 (saite)
Nieki vien. Ja vien šis "augstais un atbildīgais" amats nav saistīts ar nozīmīgām papildus peļņas iespējām, protams. Gan jau, ka ir arī tādi, kuriem rūp amata nosaukums vairāk par taustāmākām vērtībām(amatam bieži vien nāk līdz lērums bonusu - komandējuma naudas, dienesta auto, visāda apdrošināšanas, kompensācijas utt.), tak domāju, ka tādu ir absolūtais mazākums.

Šādos gadījumos vienmēr der atcerēties, cik liels ķīviņš Saeimā ir dēl pārdesmit latiem piemaksu vai to, ka "Pilsoniskā Savienība" tik ļoti steidzās izveidoties par frakciju tikai tālab, ka frakcijas vadītājam pienākas dienesta auto :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?