Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2010-01-28 13:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par armiju un homoseksuālismu
Obama (tas kurš ASV prezidents), vakar Kongresā uzstājies ar runu "Par tekošo stāvokli" "Par stāvokli valstī". Arī laikam "sirds sāp". Runājis daudz gan par šo, gan par to, un cita starpā pieminējis problēmu ar atklāto homoseksuālistu dienestu armijā. Līdz šim, cik lasīts, armijā viņiem valdot princips "Tu neizrādi, mēs nevaicāsim". Citiem vārdiem sakot - armijā visi ir karavīri, orientācijas izrādīšana ir aizliegta. Obama esot lūdzis Kongresu pārskatīt šo jautājumu un atcelt aizliegumus dienēt armijā atklātiem homoseksuālistiem.
Apzināti nepakavēšos pie jautājuma, vai man patiktu vai nepatiktu tādi dienesta biedri blakus, ja pats dienētu. Iedomājos par citu lietu. Daudzās reliģijās ir klaji noliedzoša attieksme pret homoseksuālismu. Mūsu "kaku metēji" ir visīstākie humānisti, ja salīdzina ar radikālajiem islamistiem. Tie vienkārši nogalinās un viss. Un kā tas būs reālā karadarbībā, kad kāds talibs pamanīs, ka pretējā pusē ir homoseksuālis? Vai nebūs palielināta vēlme jamo nozūmēt?
No otras puses, homītim tur arī nebūs kur dēties un sūdīgā situācijā būs motivācija kauties līdz galam, jo dzīvam tikt ārā cerības nebūtu nekādas.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sirdna
2010-01-28 14:22 (saite)
super, imho. Tāds aptracis pretinieks ir ļoti izdevīgs, jo viņam širmis ir aizgājis ciet, putas pa muti un saprašanas nekādas. Tāds baros skrien pa klaju lauku pretī ložmetējam, pie kura darbojas kaprālis Maigonis Daiļaisvaigs.

Rezultātā daži simti plānīšu pagalam, gaiss tīrāks un kaprālis Maigonis saņem medaļu un buču no majora Persika Sulīgā.

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?