Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2009-09-18 12:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Dažādu tautu kulinārās receptes
franču - paņemam izmeklētu gaļas gabalu un....
angļu - pasakam sulainim, lai atnes gaļas gabalu...
amerikāņu - atveram saldētavu un izņemam tuvāko gaļas gabalu...
gruzīnu - aizejam kalnos uz ganībām un...
krievu - dabonam...
baltkrievu - atrodam...
ķīniešu - izsautējam bezdelīgu ligzdas, pasakām ka tā ir gaļa...
japāņu - treknākos krizantēmu ziedus apsālam, appiparojam, utt..
indiešu - Pieliekam garšvielām gaļu un...
ukraiņu - nogriežam no speķa...
afrikāņu - aizdzenam hiēnas un izgriežam derīgo no palikušā...
korejiešu - noķeram suni...
moldāvu/rumāņu - paprasam kaimiņam...
ebreju - aizņemamies...
čigānu - nozogam...
latviešu - uzbūvējam modernu virtuvi...


Paldies [info]tante un [info]unpy par palīdzību :)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]unpy
2009-09-18 13:44 (saite)
Viss ir salīdzinoši. Esot Taizemē, piemēram, labāk ir izvēlēties indiešu virtuvi, jo tur tomēr ēdiens ir pliekanāks:)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pikaczu
2009-09-18 13:52 (saite)
Viss tiešām ir salīdzinoši, jo mans vīrs būdams Indijā meklēja tibetiešu zabegalovkas, jo tibetiešu ēdiens kaut cik līdzīgs ķīniešu paikai. No indiešu ēdiena garšvielu pārbagātības esot ātri apšķebusi dūša. Polijā ir ļoti daudz vjetnamiešu gadūzīšu, bet vienreiz pa tv redzēju pasaules apceļotāja-gardēža raidījumu par Vjetnamu un jātzīst - nu nemaz nav līdzīgi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?