Pērkons ([info]perkons) rakstīja,
@ 2011-08-10 21:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vot!
Futbols - sporta karalis!
Es, protams, atvainojos, bet šī, piedodiet, memļaku spēle man nav saprotama. Nē, nu ne tā, ka vispār un galīgi, tomēr, tā nīdēšana, īdēšana, vaimanas un agonijas tēlošana pie katra mazākā kontakta, liek riebumā novērsties. Tak cik nav basī bijis tā, ka ar elkoni ievelk pa ribām, ka elpa aizsitas, vai hoķī (cik nu man sanāca uzspēlēt) ar kļuškas galu padusē iebaksta, tak sakož zobus un skrien tālāk, nevis krīt gar zemi un tēlo mirēju.

Nodeguša teātra aktrīzes un ceļojošā cirka pamesta klaunu trupa visi tie futbolisti. Vot!

Trenēti un spēcīgi puiki, tak... *nopūta*


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]perkons
2011-08-10 22:10 (saite)
Nu nez, kad ieplēš ar kaulu, pret kaulu, bez kājsargiem, ir tā, kā ir, bet vot šito ņuņņāšanos uz laukuma būtu jāaizliedz. Ok, ievilka tev pa kājām - aizripo un parādi, ka čo za na. Nevis guli pusbeigts, spied asaru, kuru "vīrišķi" notraucot skrien tālāk. A ja pusbeigts vāļājies, tad srazu nah no laukuma - piespiedu maiņa un mierā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]veed_logs
2011-08-10 22:20 (saite)
Kaulu pret kaulu jau nevar vēl zināt, kurš stiprāk dabūs, sitējs vai sitiena saņēmējs, tāpēc būs motivācija nesist bezjēgā + trenēt kaulus vai arī vienkārši ciesties.

Kopumā futene pieļauj iespēju izcelties ņuņņām un mīkstajiem, bet krietns godavīrs var palikt muļķa lomā, tas tiešām besī tajā sporta veidā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]perkons
2011-08-10 22:25 (saite)
Vot!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?