Pērkons ([info]perkons) rakstīja,
@ 2011-02-01 22:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Lūk, esmu studējis kultūras vēsturi, da reliģijas vēsturi, bet joprojām ir viena lieta, ko nesaprotu. Te [info]indulgence iemeta linku ar postažu Ēģiptē.
Tak, lūk, nesaprotu!
Kādus četrus tūkstošus gadus atpakaļ pie virpas sēdēja nosauļojušies zēni un ļepija figūriņas, kuras, atkarībā no darba devēja rocības, apzeltīja vai kā savādāk krāsoja, bet vienalga veidoja pēc pacienta izsniegtajām regulām.
Nu, salauza tagad kaut kādi vandāļi – nu i čo? Iestājās globāls ai ai ai, un vispār nekā svēta? Tak i sūdu – sūdu es jums saku! Ar līdzīgām asarām mums jāpavada būtu aizkrāsotie grafiti, jāraud par katru nojaukto daudzstāveni vai miskastes urnā izmesto reklāmas bukletu. Tas ir tā vērts?

p.s.
Augstāk minētie mūsdienu kultūras sasniegumi kalpo tikai kā piemērs.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sonjka
2011-02-02 00:17 (saite)
nezinu, man kaukā šitāda postīšana, bijis kaut apdirsts Purvītis kaut puņķapzīmēti alzīmējumi liekas tāda bezkuļturie, ziniet, žeļeznie paļci idjeota, ka tik apķēzīt kauko, sveša radoši mocītu, saviem niecības šķīdumiem. NU, prikiņ, ka kāds maziņš, neko prātīgu dzīvē neizdarījis smerdelis šitā darījies, ta kaukā apskrejas tomēr, tākā pasakā par leduspuķēm un peli, kura visu sapostīja, piebāžot siltu purnu, tikai tur tie bija jakobi labi nodomi, aijnu, tas pats, kas apmīzt kapu, pomoemu, Jebvaikāds, svešs darbs ir jāciena un, ja pappī/ mammī šito nav iemācījis, ta lai menti ar steku iemāca.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fjokla
2011-02-02 00:18 (saite)
tā biju es, man kļūme

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?