Pērkons ([info]perkons) rakstīja,
@ 2010-12-22 19:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:Tērvetes sencis
Mūzika:Kreipāns

Galvnais iemesls tam, kāpēc man nepatīk uzņemt pārtiku, ir tas, ka pēc maltītes iestājās pretīga labsajūta, kas manam organismam ir nepanesama. Tai līdzi nāk miegi un pilnīgs spēku izsīkums.

Tāpēc – jo retāk, jo labāk.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]eermaniitis
2010-12-22 20:17 (saite)
katram savs

bet der zināt, ka paikas uzņemšana izraisa kuņģa sieniņu paplašināšanos ar tam sekojošo asiņu pieplūdumu (līdz ar ko smadzenēm un citam orgaņizmam nepietiek, līdz ar to apātija un nogurums)

rezultātā jo retāk ēd, jo vairāk (nu tīri tejorētiski) jāapēd, jo lielāks nogurums - jo lielāka pretīguma sajūta

pamēģini ēst tā saucamos sportistu "vieglos" ēdienus, teiksim makaronus ar sautētiem dārzeņiem un putna gaļu (balto) drusku drusku - pa virsu kāds ananāss vai melone vai bumbieris
tam vajadzētu samazināt nelabās sajūtas ilgumu un intensitāti ;)

bet pats jau zinu kā pareizi, tak daru kā sanāk ;) līdz ar to lēmumsakarīgais ķermeņa tilpums ;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]perkons
2010-12-22 20:25 (saite)
Nupat pamēģināju makanorus - grūši.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]eermaniitis
2010-12-22 20:26 (saite)
;) makaronus drusku - bumbierus var divus ;)

bet vispār, tā iet, kad ēd viens - tad grūši, nav kas palīdz ;DDDD

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?