Pērkons ([info]perkons) rakstīja,
@ 2008-12-01 16:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kartoffel *
Dzīves pinumiņš ietinās tā, ka pagājušās nedēļas sākumā radās izdevība apmeklēt Eiropas žīdu galvaspilsētu — Kopenhāgenu.
Vēl dienu pirms plānotās izlidošanās pārdomu apcirkņos bija iebiris šaubu grauds par ceļojuma veiksmīgu izdošanos, jo aiz loga svilpoja vējelis ko sinoptiķi sauca par vētru.
Lai vai kā, pirmdienas pēcpusdienā iekārtojos motorizētajā debesbraucējā, lai nedaudz vairāk kā pēc stundas spertu kāju uz aviobiļetē apsolītās zemes.

Lasīt vēl »


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]eermaniitis
2008-12-01 16:38 (saite)
hehe - man prieks, ka tev ir iespaidi ;)

tad piedzerties uz turieni tu braukt vairs netaisies - un tagad iedomājies zviedrus, kas dzīvo malmē un tamdēļ pērk motoreni, lai vakarā varētu nobruakt uz Dāņu karaļvalsti un piektdienas vakarā normāli iekampt alkoholu ;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]antuanete
2008-12-01 17:09 (saite)
Nemaz nerunājot par norvēģiem, kuriem par godu pie No/Se robežas sacelti lielveikali :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]eermaniitis
2008-12-01 19:09 (saite)
hehe - par šito nezināju ;D

redz kā viss tajā pasaulītiē iekārtots ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]asteor
2008-12-01 18:08 (saite)
Tu zini - viss ir relatiivi. Es tu shi gadsimta pasha sakumaa pusgadu nodzivoju kaa students ar nelielu stipendiju. Pirmas paris nedeljas bija tadas smagakas, pec tam jau pieshavos un viss bija OK - ij alu dzeram uz nebedu, ij badaa nedzivojam...
Tu izlaidi tadu labu lietu kaa Karlsberg alus muzejs: ieeja tur par brivu un pie izejas dabu 2 zhetonus, ko var atprechot muzeja barinjaa. Mes tur braucam regulari un vaktejam busus ar ASV turistiem-pensionariem, kuriem nav laika tos zhetonus atprechot... labaas dienas gadijas lidz pat 30.... :-))))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]perkons
2008-12-01 19:08 (saite)
He he he. Šitas labs, bet es līdz Kārļa kalna muzejam netiku laika trūkuma dēļ.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]asteor
2008-12-02 11:51 (saite)
Bet TAS ir pats labaakais!!!! Es reiz pat oficialu Saeimas deputatu delegiciju tur aizvedu (tas bija vienigas "kulturas" pasakums arpus oficialas programmas!!!)... un visiem baigi patika, ari nedzerajiem tur bija kautkadas Karlsberga limonades... :-)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?