Pērkons ([info]perkons) rakstīja,
@ 2007-06-04 13:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kā uzcept kartupeļus
Šo ierakstu jums ir jālasa divreiz lēnāk un komentāru daudzumam jābūt divtik lielākam kā ierasts. Par iemeslu kalpo fakts, ka burtiņus bakstu ar vienu roku, un šī procedūra aizņem krietni ilgāku laiku.

Lasītājam var rasties jautājums - kāpēc gan Pērkons tā sarežģī dzīvi? Varu atbildēt. Tas nav kāds debīls untums, tā ir dzīves nepieciešamība, jo ar kreiso roku glaudīt klaviatūras taustiņus nevaru — sāp.

Sāpes ir sekas, kuras radušās pēc piektdien neizdevušās pusdienu maltītes. Gribēju uzcept brīvos (frī) kartupeļus. Nesanāca. Tik vien izdevās, kā nedaudz apgrauzdēt.

Lasīt vēl »


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chaika
2007-06-04 13:55 (saite)
Kaut kā es to uguņošanu nesapratu -aiz kam tur uguns iemetās..
Bet līzjūtības, iznākums izklausās reti riebīgs.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]perkons
2007-06-04 14:00 (saite)
Nu uzkarsētai eļļai ir tada īpašība degt. Ja eļļa sprakšķ uz visām pusēm, vienmēr pastāv iespēja viņai paķert liesmu un aizdegties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chaika
2007-06-04 14:10 (saite)
:))) Nu značit vajag mācēt!
Bet visādi citādi es domāju, ka tos saldētos var arī uz pannas cept, tik nevajag tik lēnu šļūkāt pa virtuvi un svilinat pannu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]perkons
2007-06-04 14:14 (saite)
Jā, jā. Eļļa bija biki par daudz un uguns par lielu - lūk arī rezultāts.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sirdna
2007-06-04 14:08 (saite)
Kamōn, uz kādas flammes tu to pannu liki? Ar ozola klučiem kurināji, aļi sveķainām priedes šķilām?

Divpadsmito gadu cepu saldētus tupeņus teflona pannās uz malkas plīts - nekad nav "ellīgi ātri" sakarsusi panna. Izņemot gadījumus, kad aizeju uz citu istabu dot dažus rīkojumus savām neuzvaramajām armijām, kā labāk močīt orkus, elfus, humāņus un citus liekēžus. Tad gan sakarst sekundes laikā.

Kaut kas ir palicis neatklāts - un sātans slēpjas detaļās.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chaika
2007-06-04 14:12 (saite)
Tu domā, ka viņam ir ar malku kurināmā krāsns? Kur Tu tādu lauku romantiku vispār sev esi ieviesusi?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sirdna
2007-06-04 14:17 (saite)
Ak, katrs jau saprot pēc savas samaitātības pakāpes.

Man mājās ir malkas plīts, tā nu arī kaut kā iedomājos, ka visiem ir. Rīgā, ja kas, mūsu Tēvijas sirdī.

Nujā, un meitene es arī neesmu, tā ka visi reizēm maldāmies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chaika
2007-06-04 14:53 (saite)
Oj, piedo, Andrīt, es pēc jūzerneima iespriedu!

Man jau liekas malkas plīts Rīgā ir reta extra, tā kā es jau nu nelolotu cerības, ka baigi daudziem tāda varetu būt un kur nu vēļ salīdzināt malku ar gāzi da elektrību.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]perkons
2007-06-04 14:12 (saite)
Nu man arī tā nebija pirmā reize un pat ne padsmitā. Jāpiezīmē gan, ka flamme bija pamatīga (kaut kā aizmirsu nogriezt). Aber šitāda dura var sanākt, ja kartupeļu paciņa ir stāvējusi atplēsta, tad viņi paliek kā ar sniegu (ledu) pārklāti, un tas rada to effektu. Bet jā flamme bija pa lielu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sirdna
2007-06-04 14:18 (saite)
Shit happens.

Dakterē roku!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]fanija
2007-06-04 18:31 (saite)
Mhm, rakstniecības talants nenoliedzams!

(Atbildēt uz šo)


[info]komentators
2007-06-04 20:26 (saite)
fak. piedod. aizmirsu lasīt 2x lēnāk.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?