Pērkons ([info]perkons) rakstīja,
@ 2007-06-04 13:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kā uzcept kartupeļus
Šo ierakstu jums ir jālasa divreiz lēnāk un komentāru daudzumam jābūt divtik lielākam kā ierasts. Par iemeslu kalpo fakts, ka burtiņus bakstu ar vienu roku, un šī procedūra aizņem krietni ilgāku laiku.

Lasītājam var rasties jautājums - kāpēc gan Pērkons tā sarežģī dzīvi? Varu atbildēt. Tas nav kāds debīls untums, tā ir dzīves nepieciešamība, jo ar kreiso roku glaudīt klaviatūras taustiņus nevaru — sāp.

Sāpes ir sekas, kuras radušās pēc piektdien neizdevušās pusdienu maltītes. Gribēju uzcept brīvos (frī) kartupeļus. Nesanāca. Tik vien izdevās, kā nedaudz apgrauzdēt.

Lasīt vēl »


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chaika
2007-06-04 13:55 (saite)
Kaut kā es to uguņošanu nesapratu -aiz kam tur uguns iemetās..
Bet līzjūtības, iznākums izklausās reti riebīgs.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]perkons
2007-06-04 14:00 (saite)
Nu uzkarsētai eļļai ir tada īpašība degt. Ja eļļa sprakšķ uz visām pusēm, vienmēr pastāv iespēja viņai paķert liesmu un aizdegties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chaika
2007-06-04 14:10 (saite)
:))) Nu značit vajag mācēt!
Bet visādi citādi es domāju, ka tos saldētos var arī uz pannas cept, tik nevajag tik lēnu šļūkāt pa virtuvi un svilinat pannu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]perkons
2007-06-04 14:14 (saite)
Jā, jā. Eļļa bija biki par daudz un uguns par lielu - lūk arī rezultāts.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?