Pērkons ([info]perkons) rakstīja,
@ 2006-06-19 11:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:grrrrr

Trešais again
Tāks, bļa.
Pensionāri. Es zinu, ka Jūs esat mūsu pagātne, bet no pagātnes, kā zināms, neaizbēgsi. Es saprotu, ka Jums gribas nopirkt svaigāko vistu, kuru noskatījāt jau pirms divām nedēļām, divus tomātiņus un gurķi, kuri ir autentiski rumbulas mazdārziņu produkti. Es tikpat labi saprotu, ka to visu var nopirkt tikai centrāltirgū, vai vēl labāk - Vidzemes tirgū. Bet, vai tiešām jūs iepērcieties katru dienu? Spriežot pēc Jūsu somām, manam vārgajam organismam tur pietiktu veselam mēnesim. Vai varbūt Jūs barojat veselu garnizonu citu pensionāru, par kuru eksistenci ne man, ne kādam citam, nav nekādas nojausmas. Ok. Es saprotu - Jums tak ir jābrauc apkopt Meža kapi. Es saprotu, ka tas ir jādara regulāri, bet vai tiešām katru dienu? Es saprotu, ka Jums ir mazdārziņš Lucavsalā, vai Skanstes ielas rajonā, un Jūs regulāri braucat viņu apkopt. Bet tikpat labi es saprotu, ka Jūs viņu neatrodat, jo vai nu viņš ir aizaudzis, vai arī tur ir parādījusies milzīga ēka. Bet Jūs tikai braucat un meklējat. Jā es saprotu, ka azartam ir liels spēks. Jā. Es saprotu, ka Jums ir štruntīgi ar finansēm un Jūs nevarat iegādāties smaržas. Labākajā gadījumā Jums ir PSRS laikā ražotas Dzintara "Ceriņu" smaržas. Bet pārējie. Es jūs varu apbēdināt. Ja jūs cerat, ka autobusā iegūtais aromāts , kurš rodas sajaucoties visu ļaužu sviedru smakai, līdzināsies Šaneļ 5, tad Jūs rūgti maldieties. Tā būs viena pretīga smaka. ATVERIET LOGUS! Lūdzu, cienītie pensionāri, neuztveriet pārāk nopietni teicienu "Izgulēšos zārkā"! Jūs tik ļoti nopietni to uztveras, ka pat neejiet gulēt un visu laiku braukājiet transportā, kā krājot bonuss punktus. Transportam iztērēto naudiņu varējāt izmantot lietderīgāk. Kā? Piemēram nomazgājoties.
Lūk ko es nesaprotu. Kas notiek ar Latvijas televīzijām? Vai tiešām Bagātie ir beiguši raudāt, Estrellita beidzot ir nomazgājusi seju, bet Hamelioni darotaļājušies. WTF? Pensionāriem vairs nav ko skatīties!

Tāks, bļa.
Jaunieši. Es zinu, ka Jūs esat mūsu nākotne, bet mūsu nākotne - tas jau ir nopietni. Es saprotu, ka ir grūti piecelties uz skolu, vai da jebkuru citu mācību iestādi. Es redzu Jūsu jaunajās, dzīves nesabojātajās ačtelēs nogurumu. Jūs esat pārslogoti un saguruši kāpjot augstajā gudrības kalnā. No rītiem vienīgo ko gribas ir vēl 10 min. miega. Tad, bļa, guļat savā vasaras brīvlaikā. Kāpēc sevi mokiet un atkal ceļaties mega agri, lai aizbrauktu uz jūru? Nekur viņa nepazudīs. Pie mums nenotiek lieli paisumi un bēgumi, to tak Jums ģeogrāfijā mācīja. Tak nu paguļiet. Brauciet uz to jūru, ja jums viņu tā vajag, bet nu ne jau deviņos no rīta. Ja tiešām ir tik liels pieradums celties agri - noskaties , mācību laikā garām palaistos, Pokemonus, Digimonus vai Tomu un Džeriju.

Tāks, bļa.
Konduktor. Es zinu, ka Tev ir suņa darbs, bet suņa darbs arī kādam jādara. Tāpēc - liels respect no manas puses. Es nezinu kādus antistresa kursus Jums jāiziet, bet tas noteikti nav viegli. Es, piemēram, sen būtu dabūjis piecus nervu sabrukumus, un pret mani būtu ierosinātas 30 krimināllietas, par miesas bojājumiem un necenzētu izteicienu lietošanu attiecībā pret braucējiem. Respect.

Tāks, bļa.
Es. Tagad aiziešu uz smēķētavu. Pamalkošu kafiju un mēģināšu nomierināties, kamēr nav ierosināta pirmā krimināllieta, vai nav pienācis nervu sabrukums.
Ak, jā. BTW. Tagad es esmu skūtgalvis. Skūtgalvis vienkāršais. Ne radikālais, ne kā. Vienkārši jauna pričene, ibo pričenes vispār nav.

P.S.
Konduktor? Ja Tu lasi, tad varbūt padalies ar informāciju. Kādus nomierinošos līdzekļus tu lieto, ja tu vari saglabāt tādu budas mieru? M?



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kakjux
2006-06-19 11:06 (saite)
hmm. es arī braukāju ar skolnieku apliecību & braukšanas kartiņu ;D katru darba dienas rītu uz darbu braukāju.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]perkons
2006-06-19 11:08 (saite)
Manis pēc Tu vari braukāt hoķ ar pensionāra apliecību. Ne par to ir stāsts...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]laukuroze
2006-06-19 11:07 (saite)
a no 1.jūlija.
transportos būs vispārēja pensionāru invāzija.. man šķiet..


bet par uzrakstīto +1 (vai kā te saka)

(Atbildēt uz šo)


[info]antuanete
2006-06-19 11:11 (saite)
Labs :D
Pārej uz vellapēdu, ij nervu stresa būs mazāk (vai, ja ne mazāk, tad citāds :))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]perkons
2006-06-19 11:13 (saite)
Tad, es birojā būšu manāmi iesvīdies... Un negribētos, tādam iesvīdušam ar klientiem runāt, ibo dušā ieiet iekš biroja varētu arī neizrādiets laika...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]viestards
2006-06-19 11:15 (saite)
nesanāk ar velo ātrāk nekā ar sabtrans? (man sanāk kādas 20 min ātrāk)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]perkons
2006-06-19 11:20 (saite)
Nu ok. Sanāk jau gan, bet vai tiešām tu domā, ka es tās liekās 20 min. izmantošu, lai ātrāk būtu birojā? Nedomāju gan. Es laikam ilgāk pagulēšu. Un tad vēl. Es ļõõõõti labi zinu kāds vlom ir naktī, šmigā ar velo dzīties mājās. tas ir varen liels gribasspēka pārbaudījums....

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]viestards
2006-06-19 11:30 (saite)
atzīšos, ka esmu minies mājās tumsā un kramā. :)
Turklāt tiešām nezinu, vai vairāk svīstu braucot ar riteni vai kratoties pārpildītā karstā trasportā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kugis
2006-06-19 11:19 (saite)
Kaņečna +1!

(Atbildēt uz šo)


[info]divi_g
2006-06-19 11:24 (saite)
Velo (ja darbā ir duša), skūteris, mašīna, mašīna ar šoferi.
Tevis aprakstītais ir viens no iemesliem, kādēļ es braukāju ar mašīnu uz darbu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]perkons
2006-06-19 11:30 (saite)
Mašīna ar šoferi, pagaidām, ir labākā versija, bet neesmu es vēl sapelnījis vajadzīgos rubļus, lai varētu atļauties algot šoferi ;/ Par to, protams, man ir liels kauns :) Pietiek, ar ikvakara taksi...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]chaika
2006-06-19 12:31 (saite)
:*

(Atbildēt uz šo)


[info]lavendera
2006-06-19 13:11 (saite)
Nav jau teikts, ka vieni un tie paši pensionāri brauc katru dienu. Iespējams, tas tikai ir apliecinājums, cik viņu Latvijā, salīdzinot ar pārējām vecumgrupām, ir DAUDZ!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?