Pērkons ([info]perkons) rakstīja,
@ 2021-05-22 11:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vakar, īsi pirms hokeja, motors pārleca citā pārnesumā un sāka darboties miera stāvoklim netipiski apņēmīgā ritmā.
Lai gan bija doma šo apstākli novelt uz hokeja gaidām, nolēmu izmērīt temperatūru – 38.1°. Nu ok, sameklēju paracetamolu, un kopā ar ūdens glāzi noliku pie gultas.

Beidzoties dižhokeja mačam, mans iekšdedzes dzinējs priekos bija uzņēmis vēl lielākus apgriezienus, bet dzesēšanas sistēma nu jau centās cīnīties ar kādiem 38.5°. Mirkli apdomājis, kā labāk – atstāt neaizslēgtas durvis, un logu vēdināšanas režīmā, vai tomēr grauzt šaibu, nosliecos par labu šaibai.
Nolūrējis pāris serčegu sērijas un apēdis dīvainas garšas siermaizes, iemigu.

Šorīt, pēc kontrolmērījumos iegūtajiem rezultātiem (37.0°), gavilējot atvēru woltu un boltu, kur pasūtīju medus spārniņus, pārkaisītus sezama sēkliņām. Un te sākās ņirdzīgākais.

Atveda man, tātad, tos putna gabalus sēklās, bet manas garšas kārpiņas tikai kaut kur attālināti, nu tā ap Slampes rajõnu, juta ko līdzīgu medum. Pats putns tika uzņemts vispār bez pazīmēm, ka tas būtu putns vai žurks.
Šis lika atsaukt atmiņā kaut kur sagramstītas zināšanas, ka garša ir cieši saistīta ar ožu, un nolēmu to empīriski apstiprināt praksē.

Šobrīd, kad šo visu rakstu, varu tikai pieņemt, ka smaržoju kā parfimērijas cehs, jo, kad izpūtu veselu mākoni savu smaržu un, kā tāda jauna dāma pirms randiņa kinofilmās, ar degunu pa priekšu, raksturīgām kustībām, caur viņu izgāju – nejutu pilnīgi neko. Tik liegu rasu, kas nobirst pār maniem sārtajiem vaigiem.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mmd
2021-05-22 12:26 (saite)
Kā ir ar īsti asajiem čilli un skorpioniem - tos arī nejūt pie Covida?

PS Lai ātri pāriet.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]perkons
2021-05-22 12:35 (saite)
Ot nepateikšu, jo nav uz ko testēt. Bet te ir kaut kāda fiška tieši ar garšu, ne asumu. Jo, nupat, piemēram, paņēmu tējkaroti krievu sinepju. Viņas negaršo pēc sinepēm, bet mēlē kož.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mmd
2021-05-22 15:48 (saite)
Tad sanāk, ka pazūd oža un līdz ar to garšas sajūta . Tad stratēģija - noķert Covidu un pārspēt Vikingu piparu graušanā, nestrādās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]perkons
2021-05-22 15:52 (saite)
Hehehe, domāju, ka varētu neizdoties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]martcore
2021-05-22 16:14 (saite)
Turieties tur, čuvaki!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]perkons
2021-05-22 16:16 (saite)
Aha, kas cits atliek.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?