Pērkons ([info]perkons) rakstīja,
@ 2016-10-07 20:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Man ir 6 obligāti priekšnosacījumi, lai uzvārītu pelmeņus.
1. Verdošs ūdens
2. Sāls
3. Pipari
4. Laurlapas
5. Pelmeņus mest katlā pa vienam
6. Gatavi, kad uzpeld

Cik un kādi tie ir jums?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ernuerna
2016-10-07 23:12 (saite)
man pelmeņi garšo, un tos taisu pati. visu - sākot no mīklas gatavošanas, beidzot ar labu gaļu, ko pildīt viducī. Draudzene kādu laiku strādāja Sibīrijā, vietējie tur pelmeņus liekā ārā uz balkona vai lieveņa saldēties. Mums tādas ekstras atkrīt. Paštaisītos pelmeņus nemaz citādi kā pa vienam ūdenī neiznāk ielikt. Vārošā. Ar čili pipariem unvisādiem tur piri piri.
Kāpēc veikala pelmeņus jāliek pa vienam - kur tā nianse?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]perkons
2016-10-07 23:19 (saite)
Pa vienam jāliek, lai ūdens pārāk strauji neatdziest un pelmeņi nesalīp.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?