Pērkons ([info]perkons) rakstīja,
@ 2016-10-07 20:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Man ir 6 obligāti priekšnosacījumi, lai uzvārītu pelmeņus.
1. Verdošs ūdens
2. Sāls
3. Pipari
4. Laurlapas
5. Pelmeņus mest katlā pa vienam
6. Gatavi, kad uzpeld

Cik un kādi tie ir jums?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chaika
2016-10-07 21:46 (saite)
Neatceros sevi jebkad vārām pelmeņus! Neko par to nezinu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]perkons
2016-10-07 21:48 (saite)
Ot ēst saldētus pelmeņus nevārot, tas ir īsts kungfu. Visu cieņu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chaika
2016-10-07 22:18 (saite)
A viņus pa taisno uz pannas nevar?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]perkons
2016-10-07 22:20 (saite)
Gan jau var.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]vistu_zaglis
2016-10-08 00:15 (saite)
Var un vajag, mums te vienkārši kaut kādi karojoši gurmāni novākušies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]perkons
2016-10-08 00:25 (saite)
Garais! Muti!)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]vistu_zaglis
2016-10-08 00:29 (saite)
Ne ne ne, es te tagad sajutos kā partizāns, sabotieris un tā vispār, vot, hehe

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?