Pērkons ([info]perkons) rakstīja,
@ 2016-10-07 20:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Man ir 6 obligāti priekšnosacījumi, lai uzvārītu pelmeņus.
1. Verdošs ūdens
2. Sāls
3. Pipari
4. Laurlapas
5. Pelmeņus mest katlā pa vienam
6. Gatavi, kad uzpeld

Cik un kādi tie ir jums?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]perkons
2016-10-07 21:16 (saite)
Man te buljõna kubiciņi nav iecienīta lieta, itogo...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]goddes
2016-10-07 21:17 (saite)
wtfk kubiciņi?! Buljõns!!!!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]perkons
2016-10-07 21:18 (saite)
Nu buljõns kaut kā jāiegūst. Nav tā, ka man viņš būtu vienmēr gatavs.))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]goddes
2016-10-07 21:21 (saite)
Nav tā, ka es vāru pelmeņus bez buljõna, gočpendel! P.S. Ernuerna oktobrī pie Tevis, ja nepamanīji.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]perkons
2016-10-07 21:22 (saite)
Aga, gaidu, kad madmazel izbrīvēs sev laiku.))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ernuerna
2016-10-07 23:14 (saite)
khm khm:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]perkons
2016-10-07 23:24 (saite)
))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ernuerna
2016-10-08 00:33 (saite)
bet vispār par tiem pelmeņiem buljonā jūs mani sakārdinājāt - kā reizi saldētavā stāv burciņas ar jērga gaļas-nātru buljonu, būs jāsariktējas jēra pelmeņiem. Paldies par ideju :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ernuerna
2016-10-08 00:29 (saite)
un kādi ir Tavi īpašie 6 nosacījumi, lai iegūtu īstu buljonu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]goddes
2016-10-08 15:26 (saite)
6 nav, bet divi - osambuko domātie kauli un selerijas sakne pikantumam:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ernuerna
2016-10-08 18:50 (saite)
kungamāte....

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?