Pērkons ([info]perkons) rakstīja,
@ 2016-10-07 20:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Man ir 6 obligāti priekšnosacījumi, lai uzvārītu pelmeņus.
1. Verdošs ūdens
2. Sāls
3. Pipari
4. Laurlapas
5. Pelmeņus mest katlā pa vienam
6. Gatavi, kad uzpeld

Cik un kādi tie ir jums?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zin
2016-10-07 21:10 (saite)
verdošs ūdens, sāls
var būt ne gluži mest pa vienam, bet tā, lai nesalīp
un tagad bonusi:
apcept pēc vārīšanas, uzmalt melnos piparus un ēst ar krējumu

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]perkons
2016-10-07 21:12 (saite)
Pirms ēšanas nedaudz kajanas pipari, krējums un etiķis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zin
2016-10-07 22:45 (saite)
ui nē, etiķis ir galertam

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]perkons
2016-10-07 22:50 (saite)
Arī obligatõriski, bet čut čut pieliet pelmenim – ūūūber!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?