Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

as i dream about movies they won't make of me when i'm dead -

Apr. 9th, 2021 09:35 pm

es cibu turu aiz atslēgas jau sen. tā no sirds sāku to darīt tad, kad kāds zēns cibā ielika manu bildi ar aicinājumu mani kārtīgi seksuāli izmantot, lai es kļūtu par labāku cilvēku.

tajās reizēs, kad iepīkstos publiski (un tas vienmēr ir rūpīgi pārdomāts lēmums) bieži atnāk tie daži cilvēki, kas, šķiet, to vien gaida, kad būs publisks ieraksts, lai varētu ielikt mazu liekšķerīti savu mēsliņu.

pēdējās dienās redzu viņus pie draugu ierakstiem. un kāda jēga? kur prieks? atnākt augstprātīgi pasludināt patiesību? un svētā, tīrā un visaugstākā patiesība ir - "tu neko nesaproti".

esmu nogurusi no žults. bet vēl vairāk esmu nogurusi no cilvēkiem, kas neprasmīgi maskē žulti aiz jebkā cita. īpaši liekulīgi man šķiet žulti maskēt aiz dieva, bet - tas ir tikai mans neinformēta neticīgā skatījums. kā jau minēju - varbūt jēzus otrā atnākšana būs caur anonīmiem interneta komentāriem.

ciba reiz bija silta vieta. ciba aizvien ir silta vieta, bet tā ir jāietin, jāpaslēpj, rūpīgi jānoglabā. cibā esmu satikusi tik daudz brīnišķīgu cilvēku. reizēm esmu satikusi brīnišķīgu cilvēku un tad satikusi viņu cibā.

ciba ir vieta, kas ir palīdzējusi tad, kad nav reāla cilvēku tuvuma. ciba ir bijusi vieta, kur iemīlēties. ciba ir bijusi vieta, kur pieķerties. ciba ir vieta, caur kuru esmu ieraudzījusi varbūt ne tik pieejamus cilvēkus plašāk, tuvāk. ciba ir spējusi dot padomu, apskāvienu un iejūtīgu klusumu.

turpiniet savu karu, turpiniet. tikai atcerieties, ka tas karš ir ar sevi pašu.

8 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]helmsdeep
Date:April 9th, 2021 - 09:53 pm
(Link)
^_^
From:[info]mis_sarajevo
Date:April 9th, 2021 - 09:56 pm
(Link)
Visu zem atslēgas. Tas ir mans moto.
Cilvēki var būt brīnišķīgi skaisti un lieliski, bet cilvēki ir arī drausmīgi kropļi.
Un viņu problēmas ar sevi nav tavas problēmas. Un viņu diršanās nav kas tāds, kas ir pieņemams.
From:[info]koriandrejs
Date:April 9th, 2021 - 10:10 pm
(Link)
Man arī viss zem atslēgas. Bet drīzāk tāpēc, ka man šī vieta ir labs līdzsvars starp mudinājumu pierakstīt dienasgrāmatu un iespēju būt tuvu dažiem, kuriem tuvu sanāk tieši šeit.
From:[info]auksts_entelekt
Date:April 9th, 2021 - 10:16 pm
(Link)
ir bijuši laiki, kad mani kaitināja, ko te raksti un rādi, un laikam pat vienreiz nenoturejos un ko tādu iekomentēju. Bet atceros arī Tavas pasakas, kas bija pašos, pašos pirmsākumos, man tās pat saglabātas pie "atmiņām."
Vienalga kā, tik gribeju pateikt, tas, ko saskribelējuši tie demagogu krustneši, ir kas tik riebīgs un alerģisks, ka gribas vemt un metas pumpas.
From:[info]penny_lane
Date:April 9th, 2021 - 11:43 pm
(Link)
gan jau es šodien pati varētu sev kaut ko nešpetnu iekomentēt pie kāda tūkstošgadu veca ieraksta.
From:[info]sramgni
Date:April 9th, 2021 - 11:23 pm
(Link)
Foršs ieraksts, atbilstoši patētisks (labā nozīmē).
From:[info]magnolia
Date:April 9th, 2021 - 11:26 pm
(Link)
jā, būtu gribējies, lai ciba paliek silta vieta, kur plūst brīvi, rakstīt, kas ienāk prātā, pat ja tā ir tikai 2 min klejojoša doma,ko kāds uzskatīs par stulbumu. bet tā vairs nav, jāslēpjas.
From:[info]vilibaldis
Date:April 10th, 2021 - 10:36 am
(Link)
jā un ļoti žēl, ka tā :(
jo patiesi šī bija un ir silta vieta, tikai daudz šaurākam lokam. Un dažu "viltus praviešu" dēļ šim lokam nav lemts paplašināties.