Lacy F

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:33: Sausais likums
Huh, a Lietuvā taisās ieviest radikālus pret-alkaholisma likumus & dzeršanas vecumu jauniešiem palielinās no 18 uz 20 gadiem. https://www.theguardian.com/society/2017/jun/09/last-orders-lithuanian-teenagers-alcohol-law

Tad jau LV pierobežai jāizmanto iespēja un jāver vaļā visa veida alkohola patēriņa vietas. Latvija var!

Comments

[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:9. Jūnijs 2017 - 11:48
(Link)
Vēsture rāda, ka LV uz šo noreaģēs, ieviešot vēl stingrākus ierobežojumus un vecumu no 25.
[User Picture]
From:[info]kautskis
Date:9. Jūnijs 2017 - 12:07
(Link)
Man tomēr ļoti gribas cerēt, ka šoreiz mūsu viedā valdība nenokaus zosi, kas viņai dēj zelta olas. Jau uz Igaunijas pierobežu prieks skatīties: piepeši tāda dzīvība! Visur veikali! Somu tūristi! Aizej tu uz tādu veikalu un runā latviski, un tu ar pārdevējiem saskaties un saproti – jā, mēs esam tie apsviedīgie ļaudis, kas baltu naudu taisa uz igauņu rēķina, nācionālais lepnums līst pāri malām, Laima, Dēkla un Kārta uz mums noskatās ar prieku un atzinību!

Tas taču būtu tik izcili, ja arī Lietuvas pierobeža būtu tikpat krāšņa! Es teiktu, make Grenctāle great again, bet viņa nekad great nav bijusi. Tagad var būt!
From:[info]unpy
Date:9. Jūnijs 2017 - 12:15
(Link)
Grenctāle štrunts, Subatei gan šī ir varena iespēja!
[User Picture]
From:[info]panacea
Date:9. Jūnijs 2017 - 12:16
(Link)
Es zinu, ka tā nenotiks, bet man vienmēr gribējies, lai LV legalizē arī citas apreibinošās vielas & tad mums būtu biznisa modelis kā Holandei ar zāli. Nemot vērā, ka klīst runas, ka Olainfarm profesionāli ražo produktus rekreatīvai patērēšanai, nebūtu nemaz ar tik sarežģīti!
[User Picture]
From:[info]kautskis
Date:9. Jūnijs 2017 - 12:19
(Link)
Jā, man vienmēr ir gribējies, lai Latvija būtu Baltijas sliktie, bet stilīgie puikas. Igauniju stilīgumā salikt vienos vārtos ir nieks, igauņi ir nūģi, un igauņiem mēs tā kā tā esam karstie dienvidu kaimiņi (trū stōrī). Bet izrādas, ka arī Lietuvai ir sava vārgā vieta: pārlieku liela vēlme būt kārtīgajiem katoļiem. Mums ir iespēja!
[User Picture]
From:[info]panacea
Date:9. Jūnijs 2017 - 12:23
(Link)
Ojā, igauņu nūģiskums. Man ļoti patika stāsts, kad mans rumāņu draugs brauca pāri visai Eiropai no Rumānijas uz Igauniju tikties ar iecerēto. Viss beidzās ar to, ka rumānim tika paskaidrots, ka viņš pārāk daudz runā par jūtām un ir emocionāls, un tas neesot pieņemami.
[User Picture]
From:[info]sirualsirual
Date:9. Jūnijs 2017 - 19:59
(Link)
nu vrogje 1992 olainfarm darbinieki to arii dariija :D bet tagad, ja neskaita alprazolamu, kas lv ir ahujomenna populars, nedomaju, ka tas ir ticami (olainfarm tachu kotejas birzha, un vinjus iepirka norvegjijas naftas fonds)
[User Picture]
From:[info]panacea
Date:9. Jūnijs 2017 - 20:58
(Link)
man kkā stāv vēl prātā par tādiem nostāstiem arī ap 2005. - 2006. gadu
[User Picture]
From:[info]sirdna
Date:9. Jūnijs 2017 - 12:23
(Link)
Šī ir reāla iespēja pierobežas uzplaukumam! Lai dzīvo Lietuva!

[User Picture]
From:[info]kautskis
Date:9. Jūnijs 2017 - 12:40
(Link)
Lai gan sajūsmu mazliet atskurbina tas fakts, ka iespēju izmantošanas vietā mēs no nākamā gada dvuļas aizliegsim. Un nē, 1,8-litrenes nederēs; vājais alus drīkstēs būt līdz litram, stiprais puslitram.

Kas. Ir. Mūsu. Problēma. Āāāāāā.
[User Picture]
From:[info]panacea
Date:9. Jūnijs 2017 - 13:16
(Link)
a mož var specializēties uz mikrobrūžiem un kāst vēl vairāk $$$ par 'prēmiumu'?
[User Picture]
From:[info]sirdna
Date:9. Jūnijs 2017 - 13:48
(Link)
Also, mazliet skumji ir tas, kad leiši dzert nedod sabiedrības daļai vecumā no 18-20 gadiem, kura nav slavena ar to, ka uzvedas adekvāti, zina mēru un par pirkumiem labprāt maksā, nevis mēģina tos iegūt ar zādzības metodi.
[User Picture]
From:[info]ieraksts
Date:19. Jūnijs 2017 - 22:12
(Link)
man jau šķiet, ka šie bezjēdzīgie likumi nekādi neskar tautas visnegatīvāk dzerošo daļu - puslīdz pelnošu vīrieti ap 40, jo jaunieši dzer un ballējas, tas ir skaidrs, un tas pēc gadiem pāriet, ja nekļūst par šiem pašiem sievusitējiem alkašiem, kuri tad arī dzer tā, it kā rītdienas nebūtu.
[User Picture]
From:[info]kautskis
Date:9. Jūnijs 2017 - 12:14
(Link)
> We don’t drink so much. This is the tourists.

Hahahāāā, tūristi, pray tell me, no kurienes gan brauc tie alkotūristi, kas Lietuvu izdzeŗ sausu? Izslāpušie poļi no Suvalkiem? Baķkas prohibīcijas izmocītie baltkrievi? Žūpas latvieši? Vai tiešām šis arguments pieņem to, ka britu alkodesants dzeŗ tik traki, ka paši lietuvieši un tuvākie kaimiņi viņiem ne tuvu netiek līdzi?
Powered by Sviesta Ciba