Lacy F

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:33: Sausais likums

Comments

[User Picture]
From:[info]panacea
Date:9. Jūnijs 2017 - 12:16
(Link)
Es zinu, ka tā nenotiks, bet man vienmēr gribējies, lai LV legalizē arī citas apreibinošās vielas & tad mums būtu biznisa modelis kā Holandei ar zāli. Nemot vērā, ka klīst runas, ka Olainfarm profesionāli ražo produktus rekreatīvai patērēšanai, nebūtu nemaz ar tik sarežģīti!
[User Picture]
From:[info]kautskis
Date:9. Jūnijs 2017 - 12:19
(Link)
Jā, man vienmēr ir gribējies, lai Latvija būtu Baltijas sliktie, bet stilīgie puikas. Igauniju stilīgumā salikt vienos vārtos ir nieks, igauņi ir nūģi, un igauņiem mēs tā kā tā esam karstie dienvidu kaimiņi (trū stōrī). Bet izrādas, ka arī Lietuvai ir sava vārgā vieta: pārlieku liela vēlme būt kārtīgajiem katoļiem. Mums ir iespēja!
[User Picture]
From:[info]panacea
Date:9. Jūnijs 2017 - 12:23
(Link)
Ojā, igauņu nūģiskums. Man ļoti patika stāsts, kad mans rumāņu draugs brauca pāri visai Eiropai no Rumānijas uz Igauniju tikties ar iecerēto. Viss beidzās ar to, ka rumānim tika paskaidrots, ka viņš pārāk daudz runā par jūtām un ir emocionāls, un tas neesot pieņemami.
[User Picture]
From:[info]sirualsirual
Date:9. Jūnijs 2017 - 19:59
(Link)
nu vrogje 1992 olainfarm darbinieki to arii dariija :D bet tagad, ja neskaita alprazolamu, kas lv ir ahujomenna populars, nedomaju, ka tas ir ticami (olainfarm tachu kotejas birzha, un vinjus iepirka norvegjijas naftas fonds)
[User Picture]
From:[info]panacea
Date:9. Jūnijs 2017 - 20:58
(Link)
man kkā stāv vēl prātā par tādiem nostāstiem arī ap 2005. - 2006. gadu
Powered by Sviesta Ciba