Lacy F

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
17:17: Antidepresanti

Comments

From:[info]unpy
Date:21. Februāris 2012 - 20:22
(Link)
Vērsies pie sociālantropologiem, ko varu ieteikt:)) Šie ir par mani stāvu gudrāki un zinošāki, iespējams, mācēs paskaidrot, kālab cilvēciskais laimīgums nav tieši saistīts ar pēcnācēju radīšanu, nodzīvošanu līdz augšējai iespējamajai robežai un tamlīdzīgām lietām:))
[User Picture]
From:[info]panacea
Date:21. Februāris 2012 - 21:10
(Link)
Vēzis sāp, sirds slimības sāp - kavai tīri fiziski. Un ja sāp, tad cilvēks parasti ir nelaimīgs...
From:[info]unpy
Date:21. Februāris 2012 - 21:28
(Link)
Pati taču saproti, ka muļķības tikko sarunāji?
[User Picture]
From:[info]panacea
Date:21. Februāris 2012 - 21:29
(Link)
?
From:[info]unpy
Date:21. Februāris 2012 - 21:37
(Link)
Sirds slimības pieķer tikai ik pa laikam, uz salīdzinoši īsu brīdi, normālam(?) cilvēkam tas optimismu nemaina ne cik, brīvi var pats par sevi smieties arī tad, kad "riktīgi pieķer", esmu atskatījies. Vēžu ir jūŗa. Daudzu un dažādu, liela daļa sāk sāpēt tikai pašā pēdējā stadijā, daļa(smadzeņu, piemēram) nesāp nekad. Ir gadījies kopīgi pīpēt, piemēram, ar plaušu vēža slimnieku, kuram jau viena plauša bija atteikusi. Viņš jau bija ielikts "nāvinieku palātā", bet tas viņa optimismu un labsajūtu nemazinaja nemaz, par spīti tam, ka viņš zināja, ka dienas skaitītas. Smējāmies vienā laidā tieši pirms nakts, kad viņš mokās mira, ne sāpēs, bet mokās - vienkārši slāpa nost.

Nu, nav tā, ka slimība = pamats sūdīgam garastāvoklim, galīgi tā nav.
[User Picture]
From:[info]panacea
Date:21. Februāris 2012 - 21:41
(Link)
ēm, nu tavi piemēri ir kā nelielas daļiņas milzīgā nelaimīguma jūrā. sirds slimības, protams, sāp - stenokardija, infarkts, sirds mazspēja - ļoti nepatīkamas. vēzis arī sāp - jā, protams, atkarīgs no veida, bet sāp operācija, sāp ķīmijterapija utt.

ai, labi, tu esi ieņēmis savu viedokli galvā, vai tad vērts mums te vēl diskutēt.
From:[info]unpy
Date:21. Februāris 2012 - 21:58
(Link)
Lai tā būtu, ka esmu ieņēmis kaut kādu viedokli galvā, taču katru gadu tiek veikti vispasaules laimīguma mērījumi, proti, pētījumi, kas mēra laimīgumu kā psihofizioloģisku fenomenu, tādi kā pašsajūtas stāvokļa mērījumi, ja kāddien tos apskatīsies, tad pamanīsi, ka tiem nudien nav nekādas korelācijas ar medicīnas sasniegumiem konkrētajā valstī:))

Skaidrs, ka labāk ir būt bagātam un veselam, nevis nabagam un slimam, vienkāršojot, bet tas vēl ir ļoti liels jautājums, kurš jūtas labāk - bagātais un slimais vai nabagais, bet veselais. Par to arvien vēl ļoti strīdās ļoti plašas zinātnieku aprindas.

[User Picture]
From:[info]juriic
Date:22. Februāris 2012 - 18:57
(Link)
Ehehehe. Tu izklausies pēc resnuļa.
From:[info]unpy
Date:22. Februāris 2012 - 20:57
(Link)
:D
Šo nominēju par gada anekdoti!
[User Picture]
From:[info]juriic
Date:23. Februāris 2012 - 02:56
(Link)
Gads tikko kā tikai sācies. Jūtos glaimots.
Powered by Sviesta Ciba