the egg lost at sea ([info]pace) rakstīja,
@ 2004-07-03 09:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry

Bazniica izskataas peec kempinga administraacijas maajas, dons t-kreklaa un dzinsos, bufetee var dabuut saldeejumu, spaaniski padziedaat. Sajuuta, ka esam pludmalee. Un muukjenes visas baltas kaa gulbiishi vai burulaivas.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]skuka
2004-07-03 11:52 (saite)
Tevi lasot (un es lasu visu laiku, lai arī neko nekometēju, jo tavi ieraksti būtībā nav komentējami), rodas tāda neizsakāma nostaļģijas sajūta pēc vietām, kuras tu apraksti, cilvēkiem, kurus Tu piemini, lai gan nekad es neesmu bijusi tais vietās un nezinu tos cilvēkus, nē, protams, tāpēc par nostaļģiju to saukt nevar, drīzāk par vēlēšanos aizbēgt sapnī. Lai arī Tava dzīve, jādomā, pēc sapņa izskatās tikai šeit, cibā. Bet vienalga.
Nopirkt biļeti un aizbraukt.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skuka
2004-07-03 11:55 (saite)
Jā, un vēl, - lai arī tajās vietās es neesmu bijusi, bet Tavi apraksti atsauc man atmiņā tādas fragmentāras ainas no vietām, kur patiešām esmu bijusi, pavisam citām vietām. Tādas ainas kā kinokadri. Piemēram balta baznīca ar kupolu Muriljo salā, saules pieliets bruģēts pagalms, jūra, neviena cilvēka, baznīcas logi vaļā, ir baznīcas kora mēģinājums.
Nu tā.
Maz ir vietu, kur patiešām gribas atgriezties, un gribas "atgriezties" visās, kuras apraksti Tu. Tāpēc es saucu to par nostaļģiju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pace
2004-07-03 12:15 (saite)
Es arii dazhreiz meegjinu noticeet, ka ir iespeejams atgriezties (vienalga - vietaas, kur esi bijis, par kuraam esi lasiijis, redzeejis fotograafijaas vai vienkaarshi nosapnjojis), bet nav jau. Tas laikam buutu paaraak vienkaarshi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skuka
2004-07-03 12:17 (saite)
Nē, dažreiz izdodas. Reti, bet izdodas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pace
2004-07-03 12:26 (saite)
Laikam neesmu veel atradusi taadu vietu, kas nav piesaistiita laikam. Vai vismaz shii piesaiste nebuutu veeraa njemama.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kemune
2004-07-03 17:27 (saite)
sin embargo has ido a la playa

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?