Napoleons ([info]oktobris) rakstīja,
@ 2012-02-22 12:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:sapņi

Ar mani šonakt sapnī notika , tikai tās bija lapsenes, ne bites, un es stāvēju 15 minūtes kaila, sastingusi, līdz nāvei pārbijusies un blenzu vienā punktā, cenzdamās neelpot. Man izdevās nostāvēt, mani nesadzēla neviens pats kukainis, un, kad beidzās norunātais laiks, lapsenes pašas aizlidoja salipt ap nūju kāda vīrieša rokās. Pēc tam viņš iedeva nūju man, un lapsenes sekoja katram manam solim, paklausīgi tiekdamās aplipt ap nūju man rokās, un man vairs nebija bail, es tās it kā vadīju.

Ar visu to, ka man ir diezgan attīstīta spēja mobilizēties kritiskās situācijās, domāju, ka reālajā dzīvē, ņemot vērā manas bailes no kukaiņiem (īpaši lidojošiem), ja arī spētu nekustīgi nostāvēt tā kādu brīdi, es sajuktu prātā, ja man tās 15 minūtes tur tiešām vajadzētu stāvēt, zinot, ka solis uz priekšu mani varētu nobeigt. Vispār baigs sapnis - jutu, kā viņas rāpo, sīc un tuvojos.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]helen
2012-02-22 19:16 (saite)
tas bija tas dīvaino krāsu/reality sapnis?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]oktobris
2012-02-22 20:30 (saite)
Nē, paldies Dievam :D Bet man lapsenes vienmēr uz nepatikšanām, kaut kādām nesaskaņām, strīdiem, dusmīgiem cilvēkiem, so gaidu, kas notiks.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]helen
2012-02-23 13:59 (saite)
Bet izklausās,ka "pieradināsi" un viss būs labi,ja pat kas tāds notiktu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?