nav par 16.martu, ir par tārpiem |
[16. Mar 2011|11:18] |
|
|
|
Comments: |
Kalifornijas sliekas ražo to jobano biohumusu. Ja atceries, ta es pirms laika LHVI darbojos, tb humusvielu institūtā. Fiška tāda, ka to, ko tā sliekas izmočī ārā - to var tirgot nost. Un sliekas pašas arī, ja par daudz savairojas. mīnusi - nav no tā finansiāla labuma īstermiņā un ilgtermiņš ir tiešām ilgtermiņš. Tie, kas sencītim prātu ir sapisuši ar šito huiņu, tie paši sēž ar biohumusu pilnu pakaļu un gaida gadatirgus, kad pilsētniekiem un puspilsētniekiem ieskapēt zemes maisiņus ar humusu. Truši toč labāk. Arī garšīgāk un izmaksas krietni mazākas.
Jā, uz Tevi es arī cerēju! Ak, saprāta balss! Tikai kā to viņam tā saudzīgāk iestāstīt...
| From: | tvarj |
Date: | 16. Marts 2011 - 11:47 |
---|
| | | (Link) |
|
varbuut nevajag saudziigi?
Nu bet ta akal ir plosts. Bet saudzīgi - nesaudzīgi, gifņa tas viss, vai nu sapratīs, vai nē.
Un ir jau arī vecam vīram jāļauj izklaidēties. Nevar tak šis vislaik iet un skatīties kas jauns pasaulē. Vot.
vēl jau ir tie ēdamie tārpi, ko birmieši audzē bambusos - zaļi un ekoloģiski tīri, met uz pannas un taisi čipšus. tad vēl tārpainie sardīniešu kazas sieri, kas no ārpuses cieti kā akmens, bet vidū - tārpu izēsta šķidra masa, augstākās klases delikatese, tikai Eiropa nez kāpēc aizliedza
ar bambusiem Usmas krastos tā pašvakāk.
vot vot
tu vēl ieminies, ka bambusi jāaudzē - ātri aug un var tārpiem barot ;DD
sliekas arī cilvēks var ēst. tikai jāsabaro ar biezpienu, lai zarnās nav smiltis un tad uz pannas.
kas attiecas uz to sieru, tad to pieaudzēja pilnu ar mušu kāpuriem un ēda ar tiem. skaitās deļikatesa bezbožnaja, tikai... tie kāpuri kuņģa sulā nenobeidzas, bet turpina tur dzīvot. tā kā viņiem arī tur ir vēlēšanās labi paēst, tad šie barojās ar kuņģa gļotādu. tālāk domā pats vai bija šo delikatesi jāaizliedz vai nebija.
Currently, the EU ban has been circumvented by means of another EU regulation. Casu marzu has been declared a "traditional" food (it has been made in the same manner for more than 25 years, and the recipe is thousands of years old) and it is therefore exempt from ordinary food hygiene regulations. The traditional method of making the cheese is explained by an official paper of the local government | |