oblica - nav par 16.martu, ir par tārpiem [entries|archive|friends|userinfo]
oblica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

nav par 16.martu, ir par tārpiem [16. Mar 2011|11:18]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]dienasgramata
Date:16. Marts 2011 - 11:50
(Link)
vēl jau ir tie ēdamie tārpi, ko birmieši audzē bambusos - zaļi un ekoloģiski tīri, met uz pannas un taisi čipšus. tad vēl tārpainie sardīniešu kazas sieri, kas no ārpuses cieti kā akmens, bet vidū - tārpu izēsta šķidra masa, augstākās klases delikatese, tikai Eiropa nez kāpēc aizliedza
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:16. Marts 2011 - 11:53
(Link)
ar bambusiem Usmas krastos tā pašvakāk.
From:[info]eermaniitis
Date:16. Marts 2011 - 11:54
(Link)
vot vot

tu vēl ieminies, ka bambusi jāaudzē - ātri aug un var tārpiem barot ;DD
[User Picture]
From:[info]paliec
Date:16. Marts 2011 - 13:15
(Link)
sliekas arī cilvēks var ēst. tikai jāsabaro ar biezpienu, lai zarnās nav smiltis un tad uz pannas.

kas attiecas uz to sieru, tad to pieaudzēja pilnu ar mušu kāpuriem un ēda ar tiem. skaitās deļikatesa bezbožnaja, tikai... tie kāpuri kuņģa sulā nenobeidzas, bet turpina tur dzīvot. tā kā viņiem arī tur ir vēlēšanās labi paēst, tad šie barojās ar kuņģa gļotādu. tālāk domā pats vai bija šo delikatesi jāaizliedz vai nebija.
[User Picture]
From:[info]snorke
Date:16. Marts 2011 - 22:59
(Link)
Currently, the EU ban has been circumvented by means of another EU regulation. Casu marzu has been declared a "traditional" food (it has been made in the same manner for more than 25 years, and the recipe is thousands of years old) and it is therefore exempt from ordinary food hygiene regulations. The traditional method of making the cheese is explained by an official paper of the local government
[User Picture]
From:[info]dienasgramata
Date:16. Marts 2011 - 23:13
(Link)
notikusi cirkumvence!