ny ([info]ny) rakstīja,
@ 2006-03-14 02:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
bail no pukstenja
Sheit ir 2.14!
Praataa un atminjaa nedaudz naak pirmais brauciens uz Glastonbury un UK. Tu itkaa staigaa apkaart un sakties visu, kas notiek, tachu liidz galam nesaproti!
Sakaraa ar Chehijas sniega veetraam sveetdien izlidojaam uz NYC ap diviem dienaa ar Uzbekistan airways, kuru kugjii raadiija nodzelteejushas "Nu pagodji" multenes un kuraa man blakaam seedeeja eergjelniece, kas visu laiku pasuutiija stjuartei kafiju, sajaukdama divas valodas, sakot: "Kofe Please".
Njujorkaa galvenokaart esmu iepazinies tikai ar diviem kvartaaliem Dzheersijaa un ar jauku "art-house" crowd pie kuriem mitinaamies, klausaamies dzheza radiostacijas un runaajam par visaadaam forshaam filmaam. Vinji pashi uz savu roku mums ir noorganizeejushi koncertu sveetdien vai pirmdien. Neko tuvaaku pagaidaam nezinaam!
Man sasodiiti shodien visu dienu saap zobi. No riita ar visiem chemodaaniem, dodoties uz La Guardia lidostu, veicaam nelielu Njujorkas sight-seeing. Muusu celjojums uz Jersey vienmeer saakas un beidzas pie dviinju tornju bedres. Manii diemzheel tas neizsauc it nekaadas emocijas. Blank page.
Toties pastaiga no World Trade Center liidz Brooklyn Bridge shodien bija visai iespaidiiga. Oh my god, cik tur viss ir liels! Pie tam Amerikaa viss ir kaa filmaas, patieshaam. Esmu paaris dienu laikaa izdzeeris ljoti daudz limonaades un arii apeedis vairaakus skapjus (kas ir normaali, jo sheit cilveeki eed tikai skapjus).
Shodien ir nolidots iespaidiigs attaalums. Vispirms chetras stundas no Njujorkas uz Dallasu, tad veel stunda uz Ostinu. Sheit nedaudz mexican fast-food un tagad esam savaas maajaas! Taadaa kaa treilerveidiigaa maajaa, kuraa ir divas vannas istabas un taads suns no kura erbei noteikti buutu bail.
Variet man neuzdot jautaajumus, jo diez vai uz tiem vareeshu atbildeet! Visu laiku turpinaas atrashanaas filmaas. Njujorkaa kaut kas no "Eternal Sunshine...", sheit pagaidaam kaut kas uz Deivida Lincha "Lost Highway" pusi.
Laikam arii esmu nedaudz noguris un ieshu pachucheet.
Am I lost in translation?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]x_f
2006-03-14 11:50 (saite)
Nop, you're just fine.

Jauks apraksts. :) Ar nepacietību gaidu turpinājumus, ceru, ka fotoaparātu mājās neesi aizmirsis.
Jūtu līdzi par zobu sāpēm, tās daudz ko var nejauši sabojāt.
Man bija jautājums par "skapju ēšanu", bet nu labi, tas pagaidām paliks pie manis.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2006-03-14 15:43 (saite)
ēst skapi ir ēst ātri un daudz. es pieļauju ,ka atbldēju uz Tavu jautājumu, kuru tā arī neuzdevi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]x_f
2006-03-14 15:47 (saite)
Jā, paldies.
Manas domas gan vairs, lūdzu, nelasi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]etalonfunkcija
2006-03-14 12:43 (saite)
ja man blakus uzrastos kaads pukstenis, kursh nepaartraukti puksteetu, man arii buutu bail :)

ir interesanti. raksti veel, luudzu.

(Atbildēt uz šo)

just
[info]gobish
2006-03-14 20:10 (saite)
hmmmmm....:)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?