nxn ([info]nxn) rakstīja,
@ 2011-12-28 15:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
igdiena
Liellopu gaļas gulašu tik reti taisu, ka katru reizi aizmirstu, ka jams gatavojas 5 stundas. Tagad man ir problēmas ar vakariņām :(


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]unpy
2011-12-28 17:02 (saite)
Ja liellopu gaļas gulašu sagatavo daudz ātrāk, piemēram, 2 stundu laikā, tad šis izēdas daudz lēnāk, attiecīgi, ir ekonomiskāks.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]le_minga
2011-12-28 19:28 (saite)
hāhahaha :D
ģeniāli! :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?