nxn (
nxn
) rakstīja,
@
2011
-
12
-
28
15:27:00
igdiena
Liellopu gaļas gulašu tik reti taisu, ka katru reizi aizmirstu, ka jams gatavojas 5 stundas. Tagad man ir problēmas ar vakariņām :(
(
Ierakstīt jaunu komentāru
)
petrovichs
2011-12-28 16:51
(
saite
)
Spiediena katla nau?
(
Atbildēt uz šo
) (
Diskusija
)
nxn
2011-12-28 16:52
(
saite
)
ak, nava gan :(
(
Atbildēt uz šo
) (
Iepriekšējais
)
unpy
2011-12-28 17:02
(
saite
)
Ja liellopu gaļas gulašu sagatavo daudz ātrāk, piemēram, 2 stundu laikā, tad šis izēdas daudz lēnāk, attiecīgi, ir ekonomiskāks.
(
Atbildēt uz šo
) (
Diskusija
)
le_minga
2011-12-28 19:28
(
saite
)
hāhahaha :D
ģeniāli! :D
(
Atbildēt uz šo
) (
Iepriekšējais
)
fedrs
2011-12-28 17:36
(
saite
)
Būs jāiet gulēt neēdušai!
(
Atbildēt uz šo
) (
Diskusija
)
nxn
2011-12-28 17:37
(
saite
)
būs jāēd gulašu negulējušai!
(
Atbildēt uz šo
) (
Iepriekšējais
)
Neesi iežurnalējies.
Iežurnalēties?
Navigate:
Sveiks, Cibiņ!
Login
Bīdīt tekstus
Izveidot jaunu dienasgrāmatu
Latest posts
Meklēšana
Random!
Katalogs
Pēc Interesēm
Advanced
Pirmā palīdzība
Aizmirsu paroli!
Lapas karte
Browse Options
Contact Info
Ask a Question
FAQ
Info par Cibu...
Statistics
Download
General Info
Lietošanas noteikumi
Informācijas privātums
Juridiskā informācija
Lapas karte
Browse Options