nxn ([info]nxn) rakstīja,
@ 2011-12-28 15:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
igdiena
Liellopu gaļas gulašu tik reti taisu, ka katru reizi aizmirstu, ka jams gatavojas 5 stundas. Tagad man ir problēmas ar vakariņām :(


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]petrovichs
2011-12-28 16:51 (saite)
Spiediena katla nau?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]nxn
2011-12-28 16:52 (saite)
ak, nava gan :(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]unpy
2011-12-28 17:02 (saite)
Ja liellopu gaļas gulašu sagatavo daudz ātrāk, piemēram, 2 stundu laikā, tad šis izēdas daudz lēnāk, attiecīgi, ir ekonomiskāks.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]le_minga
2011-12-28 19:28 (saite)
hāhahaha :D
ģeniāli! :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]fedrs
2011-12-28 17:36 (saite)
Būs jāiet gulēt neēdušai!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]nxn
2011-12-28 17:37 (saite)
būs jāēd gulašu negulējušai!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?