04 July 2013 @ 10:46 am
 
'Delfi' iegādājas populārāko portālu jaunajām māmiņām 'Cālis.lv'

Šis ir nozīmīgs solis Latvijas interneta mediju nozares attīstībā, jo laikā, kad demogrāfijas jautājumi ir tik būtiski latviešu tautas liktenim ikkatra iespēja atbalstīt un attīstīt jaunajiem vecākiem domātu mediju saturu, ir goda jautājums, uzskata portāla "Delfi" redakcija.

Īpašs prieks portālam "Delfi" ir par iespēju savā saimē uzņemt tieši bērniņa dzimšanai un audzināšanai veltītu interneta portālu, jo tas ir konkrēts darbs, ko ar savām iemaņām interneta mediju nozarē nu varam veikt kopējās sabiedrības labā - piedāvāt uzticamu, kvalitatīvu saturu, kas iedrošina Latvijas ģimenes atbildīgajam solim laist pasaulē jaunu dzīvību.

(Iedomājos Delfi redakciju, un viņu rūpes par demogrāfiju kā goda jautājumu, bērniņu audzināšanu portāliņā un jaunas dzīvībiņas laišanu pausaulītē)
 
 
( Post a new comment )
meness_berns: ņūtons[info]meness_berns on July 4th, 2013 - 11:15 am
Rīga, 4.jūl., NOZARE.LV. AS "Delfi" iegādājusies no Igaunijā reģistrētā uzņēmuma "Nextmedia Baltic" Latvijas populārāko portālu jaunajām māmiņām "Cālis.lv".

Kā biznesa portālam "Nozare.lv" teica ziņu portāla "Delfi" galvenais redaktors Ingus Bērziņš: "Mēs noteikti nevēlamies jel kādā veidā sabojāt to, kas "Cāli.lv" padarījis par populārāko nišas portālu Latvijā pēdējos 10 gadus."

Viņš uzsvēra, ka noteikti tiks saglabāta tā kopienas un intimitātes sajūta. Jaunajām māmiņām, kuras ir tādā dzīves posmā, kad ir psiholoģiski ļoti ievainojamas, ir ļoti svarīga šī no ārējās, agresīvās pasaules nošķirtā kopiena. Veicot kādu tehnoloģiskus vai strukturālus uzlabojumus, tiks darīts viss, lai "Cālis.lv" lietotājas nejustos apdraudētas.

Bērziņš atzina, ka "Cālis.lv" sagaida vairāki uzlabojumi un pārmaiņas un ir jau skaidras konkrētas ieceres, kuras plānots tuvākā pus gada laikā realizēt. Noteikti tiks strādāts pie nopietnas "Cālis.lv" mobilās versijas izstrādes. Savukārt citas idejas "Delfi" galvenais redaktors nevēlējās atklāt.

Viņš stāstīja, ka notikušas vairākas tikšanās ar līdzšinējo "Cālis.lv" redakciju un vadību. Bērziņš ir pārliecināts, ka izdosies atrast veidus, kā korekti un abpusēji ieinteresēti turpināt sadarboties.

Darījuma apjomu Bērziņš neatklāja.
(Reply) (Link)