meness_berns ([info]meness_berns) wrote on July 4th, 2013 at 11:15 am
Rīga, 4.jūl., NOZARE.LV. AS "Delfi" iegādājusies no Igaunijā reģistrētā uzņēmuma "Nextmedia Baltic" Latvijas populārāko portālu jaunajām māmiņām "Cālis.lv".

Kā biznesa portālam "Nozare.lv" teica ziņu portāla "Delfi" galvenais redaktors Ingus Bērziņš: "Mēs noteikti nevēlamies jel kādā veidā sabojāt to, kas "Cāli.lv" padarījis par populārāko nišas portālu Latvijā pēdējos 10 gadus."

Viņš uzsvēra, ka noteikti tiks saglabāta tā kopienas un intimitātes sajūta. Jaunajām māmiņām, kuras ir tādā dzīves posmā, kad ir psiholoģiski ļoti ievainojamas, ir ļoti svarīga šī no ārējās, agresīvās pasaules nošķirtā kopiena. Veicot kādu tehnoloģiskus vai strukturālus uzlabojumus, tiks darīts viss, lai "Cālis.lv" lietotājas nejustos apdraudētas.

Bērziņš atzina, ka "Cālis.lv" sagaida vairāki uzlabojumi un pārmaiņas un ir jau skaidras konkrētas ieceres, kuras plānots tuvākā pus gada laikā realizēt. Noteikti tiks strādāts pie nopietnas "Cālis.lv" mobilās versijas izstrādes. Savukārt citas idejas "Delfi" galvenais redaktors nevēlējās atklāt.

Viņš stāstīja, ka notikušas vairākas tikšanās ar līdzšinējo "Cālis.lv" redakciju un vadību. Bērziņš ir pārliecināts, ka izdosies atrast veidus, kā korekti un abpusēji ieinteresēti turpināt sadarboties.

Darījuma apjomu Bērziņš neatklāja.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.