una chica mala ([info]noamii) rakstīja,
@ 2006-06-15 15:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: atvieglots
Mūzika:Benny Ibarra - Si Puedo Volverte A Ver

Kā Pa Kalniem
Diena iesākās ar īstām elles mokām. No rīta puses mani pa palagiem kā pelavu maisu mētāja tveice, liekot murgot, ka esmu nedziedināmi slima un taisos uz miršanu, kaklā sāpīgi smeldza, deguns bija ciet kā bebru aizdambēts novadgrāvis, lietus lija, uz galvas neaicināts ieradās sūklis Bobs, telefons aizmirsās mājās, pusaizmigusi iekāpu nepareizajā braucamrīkā, kur mani nevērīgi ievēra durvīs, un, trīcošām rokām izvelkot eksāmena biļeti, nācās konstatēt, ka manā haotiskajā skribelējumu grēdā starp pārējiem trīsdesmit diviem jautājums par II Internacionāles marksismu ir kā reiz iztrūkstošs. Dziļi vīlusies sakopoju visas atmiņā aizmetušās drumslas un runāju tik pieklusinātā, aizsmakušā un drebelīgā balsī, ka pasniedzējam droši vien sametās nelabi, un, lai gan standartā tas aizņem vismaz 20, pēc 8 minūtēm, kā maksimums, es, priecīgi vicinot sekmju grāmatiņu, lepni soļoju uz pieturu pa nu jau saules pielieto Maskavas forštati. Kopš tā brīža neveiksmes ir atkāpušās, diena vairs nerit kā pa buļla d*, un pat pretējais dzimums ir vēlīgs, neskatoties uz manu šaušalīgo frizūru.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

sensena filologu anekdote, vēl iz manas bērnības laikiem
[info]buks
2006-06-15 17:18 (saite)
Godātā valdoniecības pilastra Endzelīna laulātā draudzene reiz nelaikā atnākusi mājās ij pieķēra šamo laulības gultā opājam kalponi Mildu. Laulātā draudzene sašutumā iešņācās: "Jāni! Es esmu pārsteigta!!!", uz ko Endzelīns, lietišķi stīvējot atpakaļ bikses, atbildējis: "Nu Anna, cik reiz varu tev teikt, ka pārsteigts esmu es, bet tu esi izbrīnīta". :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: sensena filologu anekdote, vēl iz manas bērnības laikiem
[info]noamii
2006-06-15 17:25 (saite)
ak tad tur tā nianse, Endzelīns tagad kapā uz mani rāda ar pirkstu. eh, būtu man viņa smadzenes, es ne no tādām situācijām vien smalki izgrozītos :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: sensena filologu anekdote, vēl iz manas bērnības laikiem
[info]pyonpyon
2006-06-15 17:36 (saite)
izgorītos

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]noamii
2006-06-15 17:46 (saite)
par to nešaubies :p

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pyonpyon
2006-06-15 17:51 (saite)
nošaujos

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?