porcelāna lellīte [userpic]

5. Decembris 2021 (16:56)

Klimata dēļ nesaprotu, kad mazgāt matus un kad likt sejas krēmu. Vajag gan to, gan to. Otro gan diemžēl katru dienu pa vairākiem lāgiem

Un jums, dāmas, kā skaistumkopšanas rituāli pamainījušies?

Comments

Posted by: austra ([info]au)
Posted at: 5. Decembris 2021, 17:32

vispār nav mainījušies, vienīgais - biežāk jāmazgā mati, jo zemcepurijās saķep. bet sejai nekas nav savādāks, varbūt vakaros pēc ziemas āra dienām uzlieku kādu biezāku krēmu, bet tas arī viss.

Posted by: Birjuza ([info]ninona)
Posted at: 5. Decembris 2021, 17:36

Nekā, jo ikdienā nedaru ne vienu ne otru.
Bet bērnus gan nākas smērēt biežāk. Tai skaitā piešķīru roku krēmu pusaudzei, kura varbūt pat retu reizi, kad būs galīgi traki, atcerēsies to uzsmērēt...

Posted by: smille ([info]smille)
Posted at: 5. Decembris 2021, 18:12

Sāku krēmot rokas, jo tās noprotestē pirmās. Uz sejas pagaidām nesaprotu, ko īsti darīt, man ir krēmi, ko uzlieku, kad atceros vai saorganizējos (piem 3 dienas no vietas un tad 10 dienas ne :D)

Posted by: Nikolass A. Dērsingtons ([info]kisswithafist)
Posted at: 5. Decembris 2021, 18:43

sēžu trešo dienu nemazgātiem matiem, jo ārā eju nelabprāt un cepurē :D

Posted by: f ([info]f)
Posted at: 5. Decembris 2021, 19:38
painted

tā īpaši nekas nav mainījies. nu, cenšos neatlikt krēma uzlikšanu uz pēdējo mirkli. lieku krēmu jutīgai ādai un spf pa virsu, pat ja saules nav (tā varētu būt izmaiņa, bet tā nav tik ļoti saistīta ar klimatu):)

Posted by: maga ([info]maga)
Posted at: 6. Decembris 2021, 13:16

tas pats - cenšos atcerēties krēmu uzlikt laicīgi un šorīt pat izvilku no vecajiemkrājumiem barojošāku, ne tik mitrinošu, kā arī matus kārtīgāk izžāvēt. komplektā ar klunkurošanu pa ielu, sataisīšanās un tikšana līdz darbam aizņem daudz vairāk laika.

6 Lasīt komentārus piebilst