porcelāna lellīte [userpic]

12. Augusts 2020 (22:37)

Un vēl šodien kā tāda sasmakusi kūts smaka, mašīnā braucot uzvēdīja viena veca atmiņa. Nu tāds flešbeks 1:1, ar visām ķermeniskajām sajūtām, smaržām, skaņām kā man sirsniņā iedūra viena bijušā tobrīdējā, bet jau skaidrs, ka arī pēdējā mīla. Un tad es sapratu šodien kādēļ tas ik pa laikam izlien no prāta misenes.

Un tad vēl man piezvanīja svešs numurs. Ja tev ir visādi pieraksti iestādēs un darīšanas, nākas celt arī tādus. Sākumā viss jauki un pieklājīgi lai gan krieviski, bet zona tur paslikta, es teicu, ka nevaru runāt (izgāju burtiski nost no kafijas galda), tad es nedzirdēju, tad uz mani sakliedza, ka es esot atlaista un būšot bezdarbniece un nometa klausuli. Riebīgā balsī, toties uz Jūs. Drusku šķērmi palika, lai gan darbā mani pieņēmis neviens it kā nav un bezdarbniece arī it kā sanāku :D

Comments

Posted by: smille ([info]smille)
Posted at: 13. Augusts 2020, 00:08

Piedod, bet es apsmējos par otro rindkopu! Un kāds wtf būs tam nabaga cilvēkam, kurš nezina, ka ir jau atlaists!

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 13. Augusts 2020, 09:10

Tas bija scams. Labākajā gadījumā kaut ko pārdot, sliktākajā iesaistīt piramīdā un izpirst naudu

Posted by: mapats ([info]mapats)
Posted at: 13. Augusts 2020, 11:19

Investīciju piedāvājums, man dažas reizes gadā zvana no mūsu, igauņu un leišu nummuriem, runā krieviski bez akcenta. Runāju ar viņiem latviski un ar to saruna parasti ar beidzās. Esmu nez kādā sakarā iekļuvis kautkādā viņu datubāzē, tad nu mēģinu izkļūt trolējot. Nekādu info par sevi nedrīkst dot, jo var just ka apmācīti pareizi runāt.

Posted by: putnu novērotājs ([info]_re_)
Posted at: 13. Augusts 2020, 11:49

man ir sākuši rupji kliegt virsū, ja runāju latviski. protams, nolieku klausuli un otreiz vairs neceļu. bet nu kamōn, ko tieši ar tādu bļaušanu viņi cer panākt

Posted by: Birjuza ([info]ninona)
Posted at: 13. Augusts 2020, 12:07

Da tur cilvēki iekrituši, viss iet d-sā, ja nepiesaistīs shēmai. Tad, nu, nervi netur. Cik šitie zvanījuši, pēc 2 viņiem nederīgām frāzēm no manis kļūst ļoti rupji. Bļāvuši vēl nav gan.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 13. Augusts 2020, 13:49

Patiesībā šausmīgi, tik nez kas no šī var izpestīt

Posted by: Birjuza ([info]ninona)
Posted at: 13. Augusts 2020, 13:56

Veselais saprāts. T.i. nospļauties uz ieguldīto naudu, atvadīties no idejas par miljonu, nenodarbojoties ar īstu ģēlu, un sākt rukāt. Plus policijā iesniegums par apkrāpšanu.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 13. Augusts 2020, 14:15

Tas nav tik vienkārši, tie cilvēki ir pamatīgi apstrādāti, manuprāt arī šī ir cilvēktirdzniecības forma, been there done that

Posted by: Birjuza ([info]ninona)
Posted at: 13. Augusts 2020, 14:24

Nu, bet arī Tu taču tiki ārā? Gan jau ar to pašu veselo saprātu, vienkārši atstājot visu un paņemot vienīgi pieredzi visam mūžam.
Es saprotu, ka pa lielam tas neatšķiras no sektām un koraļļukluba (un arī visādiem eivoniem), kur cilvēki sazombēti ielikt naudu, bet ārā nevar dabūt.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 13. Augusts 2020, 16:33

Pati netiku. Deus ex machina

Posted by: mapats ([info]mapats)
Posted at: 13. Augusts 2020, 17:45

Varbūt tiešām shēma, ka jāpiesaista cita un cik nu kuram nervi tur. Ir dzirdēts fonā tāds kā zvanu centrs, kad vēl citi operatori runā fonā, ir kad zvana un personīgi uzrunā. Sākumā kad vēl bija interese pat aprunājos, bet tagad tik iedot zvanītājam pareizo attieksmi, lai vairāk nezvana un viņi katru reizi ir citi, sākumā bija viens kas kādas trīs reizes mēģinaja pierunāt, pat tā čomiski un ar stāstiem par skaisto nākotni ja ieguldīšu cik nav žēl, bet ne mazāk vairs pat neatceros, kautkas nedaudz. Par ieklūšanu viņu zvanu sarakstā sliecos vainot Privātbanku, jo zvanītāji parādījās pēc vienas gadījuma rakstura darīšanas ar šo banku.

11 Lasīt komentārus piebilst