porcelāna lellīte [userpic]

1. Decembris 2016 (14:14)
garīgais: smīnīgs

pirmo jubileju pavadījām krāšņi: no rīta pabaroju bērnu (kā izrādījās: nepareizo, jo tas, kurš bija jāņem līdzi, pirms ārā iešanas, protams, gribēja ēst un vienalga nebija izgulējies par spīti ilgajai gulēšanai), poliklīnikā bijām pierakstīti uz nepareizo procedūru, toties tikām par kvotām, jo tai, kuru vajadzēja vēl bija vietas.
ienācu pa durvīm, novilku zābakus un džinsas, nomazgāju rokas un ķēros pie barošanas maratona, tad bija vienai dušiņa, tad puikam, tad otrai. un, lai gan tā nekad nedaru, tā arī dzīvojos pa māju kreklā un zeķbiksēs (!). un, lai gan viņa tā parasti nedara, māte dzīvojās pa māju sporta (darba) biksēs un ļifonā (!). un, lai arī es nekad tā nedaru, pēc zvana ārdurvis atvēru ar bērnu pie krūts (burtiski) (!). a tur: viss tāds jauns, smuks un drusku samulsis Pašvaldības Policists (!!!). un, ziniet, tajā mirklī manī iestājās tāds! miers! jo es no tā, ka atbrauks PP /bububu/ baidījos kopš mums te sākās kaimiņu radiatoru ēra. a šeit viss civilizēti, laipni un mierīgi, novilka apavus, nomazgāja rokas, iztaujāja, uzrakstīja un es tikai parakstījos nu jau ar otru bērnu pie krūts. drusku žēl viņa izniekotā laika (un pašvaldības līdzekļu, ir tomēr viņiem arī nopietni pienākumi, nevis ar jaunām ģimenēm jākaro par normālu ģimenes sadzīvi). un sadzīve tiešām krāšņa: divas pusģērbtas bābas uz trīs maziem bērniem, lielākais skraida pamperā (redziet, viņš ir pliks, ja mēs viņu klapētu, to nevarētu noslēpt, es viņam teicu, sakot, ka rīkle skaļa un bērns vienkārši dažreiz kliedz), sīkie visu laiku pie krūts, lielā istaba aizdzīvota ar mantām, vannas istabā uz izlietnes netīras drēbes (ar ļifonu godpilnā vietā), cits ļifons godpilni karājas uz dvieļu trubas, netīras drēbes gan vienā no vannā ieliktajām bļodām gan čupā uz grīdas, fonā divas nesaklātas gultas
šis izskaidro to, kādēļ vakar nedauzīja radiatorus, kad lielais pakliedza par to, ka jāiet ārā no vannas un sīkās 40 minūtes no vietas uz maiņām raudāja (jo es pie krūts mainīju mierīgāko bērnu pret to, kurš tomēr aizkliedzies jau sarkans). ja PP būtu nācis vakar, es te visu būtu raudām piešņurkājusi, jo trešā diena pēc kārtas vienai bija ļoti grūta.
no rīta mašīnā kāpjot man likās, ka dienas hailaits ir stereotipiskā jaunās māmiņas taisīšanās ārā no mājas pēdējai ar kafiju termokrūzē un neķemmētiem matiem (labi, ka mašīnā ir spoguļi.lol)

Comments

Posted by: austra ([info]au)
Posted at: 1. Decembris 2016, 14:41

ak, cik jauki! vai jauki? nu nezinu, bet man tādu prieku izsauca šobrīd!

(es ceru, ka PP pēc šādas tikšanās izdzēra uz sirdssāpēm divas kafijas un apēda kādus desmit donutus!)

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 1. Decembris 2016, 23:58

vakarā pirms randiņa nopirka kontracepciju!

Posted by: Antuanete ([info]antuanete)
Posted at: 1. Decembris 2016, 14:42

OMG, jums nu gan iet augsti! Bet labi, ka PP tā mierīgi un Tu pati arī mierīgi.

Par nepareizā bērna pabarošanu bija smieklīgi; vispār, kā Tu viņas atšķir neapģērbtā stāvoklī? Kaut kur lasīju par ģimeni, kam nācās uztetovēt vienam dvīnim uz pēdas punktiņu, jo viņam bija jādod zāles, kuras nekādā gadījumā nedrīkstēja iebarot otram.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 2. Decembris 2016, 00:07

nu pabarot jau vajadzēja abas un tā kā man visi bērni ir izēdāji un bija tikai 50ml piena, bez garantijas ka no rīta sagādāšu vēl, es baroju to, kurai jāpaliek mājās. paraleli arī atslaucu, kopā bija 150, kas nebūt nav slikti, bet nr.2 ilgi ēda un es gribēju dušu, kafiju, sameklēt drēbes sev un nr.3 un tad arī vairs nebija laika pabarot to pašu nr.3. tādēļ nepareizais bērns, ka līdzbraucēja gulēja skaistuma miedziņu

atšķiram pēc austiņām, bet vaibsti, lai gan ir ļoti līdzīgi, nav pilnīgi vienādi, sejas izteiksmes un acis atšķiras (t.i.skatiens). apģērbtā stāvoklī pēc drēbēm, ja esmu pamanījusi kas kurai mugurā. kad raud, tad pēc tembra un manieres. un tā, no kuras vietas gultiņā paņem :D lai gan es (atšķirībā no savas mātes) pilnībā nestresoju par nolikšanu/paņemšanu un vienā reizē noliku nepareizi un tad mums grāmatvedība sašķiebās
bet ir visādi, gadoties, ka ģērbjot vienu visu laiku gaišās un otru tumšās drēbēs lai var saprast kurš ir kurš

Posted by: [зірка] ([info]zirka)
Posted at: 1. Decembris 2016, 14:48

kapitāls stāsts!
es domāju, ka PP jums drīzumā varētu piesūtīt augļu, saldumu un ziedu grozu par varonību ikdienas dzīvē :D

Posted by: vilibaldis ([info]vilibaldis)
Posted at: 1. Decembris 2016, 15:27
taisni kā es

nē, nu...
tās vecenes tiešām nesaprot, ka mazi bērni mēdz raudāt un jums tur sienas no papīra

Posted by: crescendo ([info]crescendo)
Posted at: 1. Decembris 2016, 16:04

OMG!


Posted by: Birjuza ([info]ninona)
Posted at: 1. Decembris 2016, 16:35

OMG! Kur pašvaldības policists lika acis? Tam bija jābūt ļoti krāšņi :D

Posted by: smille ([info]smille)
Posted at: 1. Decembris 2016, 21:20

Es sasmējos balsī un bērni mani sāka tincināt, kāpēc es smejos. Viņām tas nešķita nekas īpašs, bet es vēl izvien ķiķinu.
Trīs diennaktis pavisam viena - tu esi varone!

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 1. Decembris 2016, 23:57

dienas, nevis diennaktis. un divas dienas J. izveda pastaigā vecmāmiņa, bet ar visu to es drusku jūtos varone (lai gan ir citas sievietes, kas to reāli dara ikdienā. katru dienu)

10 Lasīt komentārus piebilst