porcelāna lellīte [userpic]

5. Marts 2013 (23:33)

ir kāds jēdzīgs veids, kā apēst zivju konservus, ja to ir daudz un bezgaršīgi un man zivis patiesībā negaršo?

Comments

Posted by: room without a roof ([info]loop)
Posted at: 5. Marts 2013, 23:41

ar krējumu un sīpoliem uztaisīt tādu garšīgu masu un ar maizi!

Posted by: Martins ([info]mat)
Posted at: 5. Marts 2013, 23:59

Gan jau ka vienmēr var savārīt kopā ar vēl kaut ko :D

Posted by: judging the mice ([info]rasbainieks)
Posted at: 6. Marts 2013, 00:12

ar gaļu!

Posted by: Martins ([info]mat)
Posted at: 6. Marts 2013, 00:24

Nevajag bojāt gaļu!

Posted by: Spītniece ([info]ocher)
Posted at: 6. Marts 2013, 12:47

skatoties kādi tie konservi - bet varbūt var taisīt ar tomātu mērci.

5 Lasīt komentārus piebilst