sālma ([info]narkoze) rakstīja,
@ 2007-10-17 09:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
noteikti gribu redzēt Devendru Benhartu dzīvajā. tik neticami,ka viņš te būs! lai nu kurš,bet viņš. turklāt vēl baznīcā! tas tad,ja dodos uz Braitonu,nevis Londonu.
un Miku arī nelaidīšu garām,ne-e.
un Damienu nelaidīšu garām,tikai pagaidām neizskatās,ka viņam kādi koncerti ieplānoti.

mansteidzamivajagatrastdarbu! izskatās,ka tanī East mani nepieņēma darbā.. un Starbucks viņiem vajag baristas vai supervisors. man nav nekādas pieredzes,lai strādātu par baristas,taču mēģināts nav zaudēts - šodien iešu un pajautāšu.

vakar diviem nēģeriem (viens no viņiem ir no manas CPP grupiņas) rādīju iesildīšanās vingrinājumus klavierēm,viņi bija sajūsmā - gan par vingrinājumiem,gan to,cik es labi spēlējot. nēģera draugs promejot ieteica,lai es pasniedzot privātstundas - varēšot labi nopelnīt naudiņu. un vēl,aizvien nezinu,ko atbildēt,kad man prasa,vai man esot grade 8 mūzikā. viņiem tas te esot laikam kā augstākais līmenis mūzikā. es parasti atbildu,ka mūsu valstī ir cita izglītības sistēma,un ka manā skolā bija 13 grades,un ka es klavieres un mūziku mācos 13 gadus. šis faktiņš iet uz -wow-. taču,redzot,kā jaunieši,kas klavieres spēlē tikai pāris gadus,knapi prot lasīt notis vai neprot vispār,taču improvizē tā,ka skudriņas skrien cauri visam ķermenim,pārņem balta skaudība,jo ko gan dod tas,ka es protu spēlēt pēc notīm,ja bez tām es nevaru neko (nu,gandrīz...). un nēģeris man tā forši pamatoja,ka labāk ir prast ļoti labi lasīt no notīm,jo tad man kāds var iedot notis,es iemācos vai spēlēju uzreiz no notīm,un man par to samaksā.

pēc stundas,pavadītas darbojoties ar jaunāko no iMac Mūzikas kampusa datortelpā, atnākot mājās, Windows Vista un mans tik perfekti 'nokomplektētais' Asus liekas kā no pagājušā gadsimta. bāc,nu kāpēc man nav iMac,ko?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]narkoze
2007-10-16 21:51 (saite)
bet paldies par padomiem jebkurā gadījumā! likšu aiz auss. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]alison
2007-10-17 01:18 (saite)
a gan jau ka tur kautkādas iesācēj grāmatas var vieglāk nopirkt, un iespējams, ka cilvēks pat vairāk būs sajūsmā par to, ka vispār iemācās spēlēt klavieres, nekā par to vai rokas tur pareizi:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?