sālma ([info]narkoze) rakstīja,
@ 2006-05-21 15:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
netieku gudra,
kā manī vairāk -
lepnuma
vai
mazvērtības.
kādam varu šķist lepna un iedomīga,tāda,kura nedarīs to,ko citi,tikai tāpēc,ka jūtas pārāka par viņiem.
kādam citam - kompleksaina būtne,kura neapzinās savas labās īpašības,talantus,spējas,tāpēc allaž gaužas,ka nesaprot,nespēj,nevar.
domas dalās ar divi vai vairāk. un es neprotu izrēķināt,neprotu,smejies vai raudi!

un tad vēl ir tās jaukās un ne tik jaukās dienas. dienas,kuras dzīvojam vai tikai atdzīvojam. -> skaitām stundiņas līdz dienas beigām,un rītdiena patiesi atnāk baltā linu kreklā. -> vai arī izmisīgi cenšamies iekļauties,iestīvēties,par mazu mazu,tu piktojies. uz visu un visiem. un tad tu izdomā izstiept dienu,aizņemdamies no nākamās. bet parāds nav nedz brālis,nedz kāds cits rada gabals. un tā tu nemanot iedzīvojies aizvien lielākos parādos.

arī rītdiena pārdzīvosies (precīzāk - tās mokošās stundas no rīta cēliena),un man patīk iztēloties sevi pēc. bet tā ir allaž. domas par to,kā būs pēc,palīdz tikt galā ar to,kas šķiet nepārdzīvojams.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

iešāvās
[info]narkomanc
2006-05-21 17:14 (saite)
čau, zaļajā!
zini ezera sonāti? tā vecā latviešu filma. necitēšu precīzi, bet..
"kad man paliek neizsakāmi skumji un liekas varētu padarīt sev galu, es sāku domāt cik laika man palicis, lai atkal ieraudzītu tevi. Es pārvēršu mēnešus nedēļās, nedēļas dienās, dienas stundās, stundas minūtēs līdz beidzot minūtes sekundēs. sanāk miljardi, bet tomēr sekunde ir kaut kas mazs, niecīgs."
domas par labo nākotni. i vai tad kāds dzīvotu, ja zinātu, ka būs bezcerīgi slikti? kā teiktu vecs koks no "tiem" gadiem, kad visi datorspēļu vietā, lai iegūt labāku Score, rakstīja teikumus, kas izteica domas, kā piemēram "Ābols no ābeles tālu nekrīt" un šim gadījumam atbilstošo "Cerība mirst pēdējā".
Mirkļa vājumi un bezcerīga nākotne liek cilvēkiem griezt vēnas - biežāk savējās.
varbūt mazvērtība rodas no tā, ka tu neesi kā citi, nedari kā citi? tjip, "kopā jautrāk". "spēks barā". Ja tā nav tikai no spīta tad tā ir ne mazvērtība, bet daudzvērtība.
miedziens ar aci.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: atšāvās
[info]narkoze
2006-05-22 18:38 (saite)
čau zaļi brūnajā,jā!:) kaut kad sen šis jau bija,atradu. ar tām krāsām tāda ķēpāšanās,ka tagad nav ne laika,ne gribēšanas.
filmu diemžēl neredzējusi neesmu,tāpēc citāts paliek bez attēla un situācijas.
un es tev par to mazvērtību piekrītu! gana trāpīgs iešāviens. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]basilia
2006-05-21 18:16 (saite)
jadabū harmonija. grūti

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?