sālma ([info]narkoze) rakstīja,
@ 2006-03-29 15:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Bebel Gilberto

Tukšās Dabas Skolotāja padoms.
Ja pozitīvas emocijas,piemēram,mīlestību,var pielīdzināt ziediem dārzā,tad negatīvās emocijas ir atkritumi tajā pašā dārzā. Ir jāiemācās,kā pārvērst atkritumus mēslojumā,kas spētu barot šos ziedus.
Daži cilvēki uzskata,ka viņu labajām emocijām ir jācīnās pret viņu ļaunajām emocijām,jauzvar ļaunās emocijas un jāizdzen tās no prāta un sirds. Tas nav pareizi. Ciešanas un bēdas nav ļaunums. Tās ir dzīves neatņemamas sastāvdaļas. Ir tikai jāmāk tās pārveidot un pareizi izmantot.
/Veihueja. Appreci Budu/

Ir jāiemācās. Ir tikai jāmāk. - nemāku,sasodīts. pat mazdrusciņ ne



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]narkoze
2006-03-29 21:20 (saite)
uzdevu līdzīgu jautājumu mātei,un viņa atbildēja,ka negatīvo pārvērst pozitīvajā var,domājot labas domas. un vēl piekabināja klāt,ka,ja piemēram,sakrājas dusmas vai naids,tad tas jāizliek uz spilvenu vai jāskatās uz sevi spogulī un tādā veidā varot atbrīvoties - kaut ko tādu viņa man centās iegalvot. prasīju,kā viņa to zin - viņa teica - tā visos žurnālos esot rakstīts.
var jau būt,ka viņai taisnība. es principa pēc nelasu visas tās santas,martas,ievas,lilit,nemaz nerunājot par privātajām,patiesajām dzīvēm utt.,lai gan nenoliedzu,ka noderīgu informāciju tur varbūt var atrast.
(māte vispār dzīvi uztver ļoti atšķirīgi. viņa uzskata,ka augi mājās radot labo enerģiju vai kaut ko tai līdzīgu,tāpēc dzīvojamā istaba,nedaudz pārspīlēti izsakoties,atgādina botānisko dārzu. un vēl visādas vardītes un bruņurupuči figūru atveidojumā,kas arī ienesot sava veida harmoniju mājās. es gan to visu līdz šim esmu uzskatījusi par blēņām. man no tā ne silts,ne auksts,bet ja viņai no tā kļūst labāk - lai jau.)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?