sālma ([info]narkoze) rakstīja,
@ 2006-03-29 00:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kaķis šodien miegaināks par miegainu,es tāpat. labsajūtā murrā,murr,murr,murcāms un mīļojams. pelēkajā sejiņā,ja labi ieskatās,var izšķirt apgarotu smaidu. viņa galvas un manas rokas proporcijas ir mīļsmieklīgas.
poētiski pelēcīgs
friča bārdas lietus vīriņš
šodien dzīvojas pa rīgu.
iedzīvojies katrā dzīvā un nedzīvā kvadrātmetrā,pakšos,kapucēs,asfalta spraugās. tur,kur drīkst un kur nebūtu vēlams. -es neesmu neprātīgs, - iztēlojos viņu atzīstamies,- tikai brīvs!
ielas klāj pieklājīgi plūdi. tuvplānā ritmiskie lietus puksti vai čuksti uz palodzes,savukārt,glauda mani.

vai Tev ir kāda īpaša mūzika lietainām dienām?
folderis finished uploads man pavēsta lūk,ko: Pēteris Vasks - Message. vairākkārt lejupielādēts. Moby - Porcelain. All Saints - Pure Shores. Brokeback mountain skaņuceliņš. Imants Kalniņš. Cold - End of The World un Go Goo Dolls - Iris akustiskās versijas. Marvin Gaye 1971.gada albums - What's Going On,Dzelzs Vilks - Jāņu Rītā (albums Kur Vakara Zvaigzne Lec). Hillary Duff klips Come Clean,kas mani piesaista tikai viena iemesla pēc - tajā bez mitas līst lietus. viss ir slapjš,pielijis un skumīgi skaists. kādam sakārojies Michael Jackson - Heal The World. citam - Emīla Dārziņa Lauztās priedes. Prāta Vētras Viss ir tieši tā,kā tu vēlies vai Prom uz siltajām salām. Detlefa lēnā,mazliet Placebo atgādinošā dziesma The Time Has Come. vai Strictly Ballroom - Perhaps, Perhaps, Perhaps no savdabīgi garšīgās filmas Dot The I,kurā,starpcitu,atceros vismaz divas epizodes,kurās lija lietus. utt.
ļoti iespējams,viņu izvēle bija neapzināta attiecībā uz manis izvirzīto jautājumu. un tomēr. katrā no šīm dziesmām es saredzu un sajūtu lietu. dažādās izpausmēs un situācijās. dažādos gadalaikos un atšķirīgos dvēseles stāvokļos.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]bulletproof
2006-03-29 01:00 (saite)
moby, goo goo dolls, cold, all saints.

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?