sālma ([info]narkoze) rakstīja,
@ 2006-03-29 00:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kaķis šodien miegaināks par miegainu,es tāpat. labsajūtā murrā,murr,murr,murcāms un mīļojams. pelēkajā sejiņā,ja labi ieskatās,var izšķirt apgarotu smaidu. viņa galvas un manas rokas proporcijas ir mīļsmieklīgas.
poētiski pelēcīgs
friča bārdas lietus vīriņš
šodien dzīvojas pa rīgu.
iedzīvojies katrā dzīvā un nedzīvā kvadrātmetrā,pakšos,kapucēs,asfalta spraugās. tur,kur drīkst un kur nebūtu vēlams. -es neesmu neprātīgs, - iztēlojos viņu atzīstamies,- tikai brīvs!
ielas klāj pieklājīgi plūdi. tuvplānā ritmiskie lietus puksti vai čuksti uz palodzes,savukārt,glauda mani.

vai Tev ir kāda īpaša mūzika lietainām dienām?
folderis finished uploads man pavēsta lūk,ko: Pēteris Vasks - Message. vairākkārt lejupielādēts. Moby - Porcelain. All Saints - Pure Shores. Brokeback mountain skaņuceliņš. Imants Kalniņš. Cold - End of The World un Go Goo Dolls - Iris akustiskās versijas. Marvin Gaye 1971.gada albums - What's Going On,Dzelzs Vilks - Jāņu Rītā (albums Kur Vakara Zvaigzne Lec). Hillary Duff klips Come Clean,kas mani piesaista tikai viena iemesla pēc - tajā bez mitas līst lietus. viss ir slapjš,pielijis un skumīgi skaists. kādam sakārojies Michael Jackson - Heal The World. citam - Emīla Dārziņa Lauztās priedes. Prāta Vētras Viss ir tieši tā,kā tu vēlies vai Prom uz siltajām salām. Detlefa lēnā,mazliet Placebo atgādinošā dziesma The Time Has Come. vai Strictly Ballroom - Perhaps, Perhaps, Perhaps no savdabīgi garšīgās filmas Dot The I,kurā,starpcitu,atceros vismaz divas epizodes,kurās lija lietus. utt.
ļoti iespējams,viņu izvēle bija neapzināta attiecībā uz manis izvirzīto jautājumu. un tomēr. katrā no šīm dziesmām es saredzu un sajūtu lietu. dažādās izpausmēs un situācijās. dažādos gadalaikos un atšķirīgos dvēseles stāvokļos.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]bulletproof
2006-03-29 01:00 (saite)
moby, goo goo dolls, cold, all saints.

(Atbildēt uz šo)


[info]refused
2006-03-29 07:48 (saite)
mums arī te visu laiku līst un tas ir priecīgi satraucoši:)
un par Dot The I - man ļoti patika.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]narkoze
2006-03-29 11:03 (saite)
pavasara lietus,kas aizskalo ziemu. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kaplacis
2006-03-29 07:50 (saite)
finished uploads aplūkošana vienmēr ir bijis patīkams rituāls. ;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]narkoze
2006-03-29 11:18 (saite)
jā. ;) un varbūt man to nevajadzēja stāstīt,bet tomēr pastāstīšu.
kad dabūju kādu jaunu albumu,kurš ir tikai dažiem,pārsvarā tas ir kāds soundtracks no jaunas filmas,tad iekšā dīda priecīga apziņa - visi no manis varēs dabūt - cik forši! un vēl man patīk,dabūjot albumu,uzrakstīto pārveidot smukāk,ja nu gadījumā nav smuki (grūti paskaidrot),nereti pārbaudu amazonē,vai visas dziesmas tiešām dabūtas,ja nē,tad albumu nelieku pie pabeigtajiem. dažreiz tracina,ka viens albums diviem jūzeriem var būt atšķirīgs. internetā atrodu un pievienoju klāt vismaz albuma front,ja ne back,inside utt. foldera nosaukumā obligāti pievienoju gadu. manos mūzikas folderos (un ne tikai) valda kārtība un sistematizācija. attiecībā uz kompjūteru esmu neglābjama pedante. atšķirībā no manas dzīves ārpus tā...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kaplacis
2006-03-29 15:30 (saite)
apbrīnojami, man gan tur haoss valda, itkā mīļāko grupu albūmi ir visi, a pa kādai dziesmai trūkst, kkur kkas dublējas, pēc tam izrādās, ka kāda dziesma ir nevis albūmā, bet tikai kkādās izlasēs, par gadiem vispār nerunāsim, desktops vienmēr aizgāsts ar nevajadzīgām ikōnām, sainstalēts nezincik visādu nevajadzīgu programmu, daudz mūzikas, kura, ja pagadās pleilistē uzreiz spiežu b taustiņu, bet ārā nez kāpēc nedzēšu. jā, izvelēties sev fōna mūziku arī neprotu - vienmēr uzlieku, lai spēlē d disku un hoplā, skan tie tūkstoši randomā. un jā, dzīvēm man kārtība nav labāka. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]narkoze
2006-03-29 15:52 (saite)
es diezgan reti klausos mūziku. un tas ir tieši tāpēc,ka esmu par slinku,lai vēl piemeklētu attiecīgo ierakstu,kas atbilstu tā brīža noskaņojumam. jo,kā zināms,mūzika ietekmē sajūtas,omu. tāpēc bieži vien neko nemeklējot,uzlieku to pašu,ko klausījos labprāt iepriekšējā dienā. un ir labi. un tās plejlistes veidot man kaut kā nepatīk. varbūt vasarā pieķeršos klāt,uztaisīšu kādas desmit un tad rudenī klausīšos,lai gan maz ticams,tas būtu diezgan muļķīgi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kaplacis
2006-03-29 15:54 (saite)
vēl jau ir last.fm - klausies, ko gribi, to arī reizēm izmantoju, kad gribās attiecīgo mūziku klausīties, bet lai pašam nav jāizvēlas. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]narkoze
2006-03-29 16:02 (saite)
tad jau drīzāk pandora.com
ideja,šķiet,diezgan līdzīga.
bet arī šis last.fm man stāv uz desktopa,tikai kaut kādu iemeslu pēc nav iekarojis manas simpātijas. nu labi,došu viņam iespēju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?