sālma ([info]narkoze) rakstīja,
@ 2006-03-25 18:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vakarsaule
labsajūtā nosēstos uz gultas malas ar skatu laukā pa logu. atkal kārtība un,ja ir kārtība,dažas pozitīvas emocijas rodas pašas no sevis. kā balvu par labi padarītu darbu man pasniedz it kā necilu,ierāmētu fotogrāfiju. pilsēta aizvien vēl ieskauta slinkā un ietiepīgā pelēcībā,tomēr saulrieta oranždzeltenīgais atspīdums tais mājās,kuras dažu minūšu gājienā no skatupunkta,uzjundī priekšnojautas par tuvojošos vai pagājušo ziedoni. vai vēl labāk - vasaru. kad laiskums,bezdarbība,tukša laika nosišana ritēs neatgriezenisku gaitu. un tam visam pa vidu es-te-re!. dienas teorētiski kļūs īsākas,saule rietēs dažas sekundes,vēlāk jau - minūtes,ātrāk,bet būšu par slinku un nogurušu,lai to pamanītu.
pat automašīnu troksnis lielpilsētas idillē šoreiz šķiet gandrīz vai iederīgs,jo liek apzināties,ka pilsēta tomēr dzīvo līdz ar mani. vai vismaz ieprogrammēti eksistē.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]martonella
2006-03-25 20:46 (saite)
...un tam visam pa vidu Estere.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]narkoze
2006-03-25 22:56 (saite)
tik skaists vārds,bet iekšā vēl trīs mazi vārdiņi. un katram mazajam sava nozīme. bet kad visi trīs kopā,tad tā sadziedājušies,ka ne izšķirt.
es nekad neesmu sapratusi,kā tiek izdomāti vārdi. ne tikai cilvēku,vispār. kuru mēs varam šodien godināt kā,piemēram,šī paša vārda izgudrotāju?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

:) Estere
[info]martonella
2006-03-26 17:17 (saite)
Šis gan ir senebreju vārds no Bībeles (Bībeles Estere bija ļoti skaista un gudra), taču latviski patiesi ir pavisam interesants. Jā, es arī smaidīju par šo vārdu un par tiem trijiem mazajiem. Man tie vairāk izklausās tādā intonācijā: "Es te! Re?!" :)
Ļoti, ļoti skaists vārds (un skaistas tā valkātājas, cik nu esmu novērojusi). Par nākotni domājot, man radušās tādas īpašas attiecības ar vairākiem vārdiem, bet īpaši ar šo.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: :) Estere
[info]narkoze
2006-03-26 21:02 (saite)
varbūt tieši tāpēc tik skaists,ka no Bībeles. :)
un par intonāciju esmu vienisprātis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?